Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Search

Image Alt

Yksityistilaisuudet

Paint & Wine ja paljon muita taide workshopeja yrityksille sekä ryhmille!

Noora Svärd Art, Minna Canthin katu 4, 4. krs

Kaipaako työyhteisösi ohjelmaa TyHy- tai virkistyspäivään? Onko teillä aihetta juhlaan ja haluaisitte tehdä yhdessä jotain hauskaa? Hei, tehdäänkö jotain erilaista?

Tervetuloa taiteilija Noora Svärdin ateljeelle rakastumaan taiteeseen! Tarjoamme helposti lähestyttäviä, kaikille sopivia taide workshopeja yrityksille sekä ryhmille – teillä ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta maalaamisesta, workshopit ovat rentoja ja ennen kaikkea hauskoja tapahtumia. Uudistettu ateljee tarjoaa tilat jopa 30 hengelle!

Kenelle ja missä?

Oli kyseessä pikkujoulut, tyhy-päivä tai vaikka polttarit, tehdään workshopista teidän näköisenne ja herätetään henkiin taiteellinen puolenne! Noora Svärdin ateljee sijaitsee Kuopion satamassa, Minna Canthin katu 4:ssä, olemme siis lähellä kaikkea ja meille on helppo saapua. Ateljeeseen tulvii kaunis luonnonvalo ja maalaamme taiteilijatasoisilla tarvikkeilla.

Tapahtuma voidaan järjestää ateljeella tai asiakkaan omissa tiloissa. Tilaisuus voidaan järjestää myös yhteistyökumppaneiden, kuten  Luodon tai Kahvila Kantin tiloissa. 

Ateljeelle voi tuoda omia virvokkeita, myös alkoholijuomia. Tilasta löytyvät kaikki tarvittava, kuten viini-, vesi- ja kuoharilasit sekä pullonavaaja. Tilassa on myös keittiö.

Mitä teemme?

Maalaustapahtuma voidaan järjestää kaikista tarjolla olevista vaihtoehdoista (akryylimaalaus, akryylikaato ja struktuurimaalaus). Voimme räätälöidä ryhmällenne sopivan kokonaisuuden maalaustapahtuman ja tarjoilujen osalta, joten olethan Nooraan yhteydessä ja pyydä tarjous!

UUTUUS – maalaa tiiminä yksi suuri teos!

Tule maalaamaan ryhmänä yksi suuri teos! Tämä sopii pienille, 2-6 hengen tiimeille. Maalauspohjista on saatavilla useita eri kokoja, kuten 100 x 120, 100 x 150 tai 100 x 200. Maalaus voidaan toteuttaa yhtenä ryhmänä (6 hlö) tai jakaa ryhmä pienemmiksi kahden tai kolmen hengen ryhmiksi. Jokainen ryhmä maalaa yhdessä yhden suuren teoksen. Laita sähköpostia tai soittele, kerro ryhmäsi koko ja saat hinnaston sähköpostiisi.

noora(a)noorasvard.com tai p. 040 159 5949.

Kuka on Noora Svärd ja miksi järjestän taide workshopeja?

Lue täältä lisää.

Esimerkkihintoja

hinnat sis. alv 24 %

PAINT & WINE ATELJEELLA

5-10 hlö 59 € /hlö

11 – hlö 49 € / hlö

 • Hinta sisältää kaikki maalaustarvikkeet + ohjauksen
 • Kesto 2,5 – 3 tuntia
 • Halutessasi voit tuoda omat virvokkeet, myös alkoholijuomat
 • Alle 5 hlö ryhmät, minimilaskutus 295 e
 • Hinnat sisältävät alv 24 %
 • Ateljeella tilat noin 30 hengelle

Heräsikö kysymyksiä?

Voit laittaa minulle viestiä yhteydenottolomakkeen kautta, suoran linkin sähköpostiin sekä puhelinnumeron löydät alta. Minut tavoittaa myös Messengerin tai Instagramin kautta.

Noora Svärd Art

Minna Canthin katu 4, 70100 Kuopio

+358 40 159 5949

noora@noorasvard.com

  Nimi*

  Puhelinnumero*

  Sähköposti*

  Aihe

  Viesti

  Noora Svärd

  Taiteilija ja yrittäjä

  Moikka, nimeni on Noora Svärd, olen kuopiolainen taiteilija ja luovan alan yrittäjä. Olen työskennellyt taiteen parissa yli kymmenen vuoden ajan ja täysipäiväisenä yrittäjänä olen toiminut kesästä 2021 alkaen. Teoksiani on nähty useissa sisustusalan lehdissä, asuntomessuilla sekä näyttelyissä. Työskentelen taiteen parissa päivittäin, maalaan öljyväreillä teoksia pääasiassa tilauksesta – olenkin saanut toteuttaa mitä upeimpia tarinoita tauluiksi. Teoksiani löytyy myös useiden yritysten tiloista.

  Rakkauteni taiteeseen on kirjaimellisesti ylitsevuotavaa. Tavoitteenani on tuoda taiteen tekeminen lähemmäksi juuri sinua. Haluan madaltaa taiteen tekemisen kynnystä ja näyttää, kuinka jokainen meistä pystyy tuottamaan väreillä sekä siveltimillä jotain kaunista. Taiteen tekeminen kuuluu olla hauskaa ja iloista, workshopini ovat täynnä onnistumisen tunnetta sekä naurua. Kukaan ei ole lähtenyt tyhjän taulun kanssa kotiin.

  Haluan myös antaa sinulle uutta inspiraatiota taiteen tekemiseen, tehdä siitä mielenkiintoista ja mielikuvituksellista. Workshopeissani on käytössä useita erilaisia välineitä, joiden käytön opastan. Väreinä käytämme runsaspigmenttisiä akryylimaaleja. Workshopissa käymme läpi perusasioita värien sekoittamisesta ja opastan sinua myös löytämään haluamasi sävyn. Olen käytettävissä koko workshopin ajan, autan ja opastan tarvittaessa.

  Järjestän taide workshopeja ateljeellani sekä yhteistyökumppaneiden tiloissa. Olen tehnyt yhteistyötä Kuopiossa Ravintolamestareiden (Pannuhuone ja Kahvila Kantti) sekä Luodon kanssa. Lisäksi olen järjestänyt Paint & Wine -iltoja Varkaudessa Gaffer Cafeessa ja Joensuussa Kerubissa. Eräässä illassa sainkin lempinimeksi ”Lentävä kalakukko”, koska kierrän ympäri Savoa ja Pohjois-Karjalaa värit ja siveltimet kyydissäni.

  Olet lämpimästi tervetullut oppimaan uutta, rentoutumaan ja ennen kaikkea pitämään hauskaa taiteen parissa! Minä lupaan sinulle, että tulet yllättymään siitä tunteesta, mitä tarjoamani taidehetki tarjoaa.

  X