Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Image Alt

Paint & Wine

Paint & Wine

Noora Svärd Art, Minna Canthin katu 4, 4. krs

Kaipaatko omaa hetkeä ja tilaa, jossa unohdat kaikki huolet ja murheet? Tai ehkä haluaisit kokeilla maalaamista, mutta et tiedä mistä aloittaa?

Kuopion rennoimmassa Paint & Wine workshopissa unohdetaan suorittaminen. Tule siis päästämään luovuutesi valloilleen kuopiolaisen taiteilijan Noora Svärdin opissa. Voit osallistua, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta maalaamisesta. Illan aikana saat uutta inspiraatiota taiteen tekemiseen, siitä tulee mielenkiintoista ja mielikuvituksellista. Paint & Wine -illat ovat täynnä naurua ja onnistumisen iloa! 

 

Paint & Wine workshopissa toteutamme runsas pigmenttisillä akryyliväreillä teoksen, jonka aiheen voit päättää itse, maalauspohjan koko 30×40. Workshopissa käymme läpi perusasioita värien sekoittamisesta ja tarvittaessa sinua opastetaan myös löytämään haluamasi sävy. Workshopeissa on käytössä useita erilaisia välineitä ja taiteilijatarvikkeita, joiden käyttöön saat vinkkejä – vain mielikuvitus on rajana! Saat myös henkilökohtaista opastusta oman teoksesi toteuttamiseen.

Maalauksen voit halutessasi ottaa mukaan heti tai jättää sen kuivumaan ateljeelle ja noutaa sovitusti myöhemmin. Työhuoneella on suojaessuja, joilla voit suojata vaatteesi.

Ateljeelle voi tuoda omia virvokkeita, myös alkoholijuomia. Tilasta löytyvät kaikki tarvittava juomien tarjoilua varten (viini-, vesi- ja kuoharilasit, cooleri sekä pullonavaaja).

KUKA ON NOORA JA MIKSI JÄRJESTÄN TAIDE WORKSHOPEJA?

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ

Palautteita workshopeista

Todella rentouttava kokemus ja osaamisen tunteita todellakin tuli vaikkei aiempaa kokemusta ollut. Suosittelen!
Ihan mahtava konsepti ja mainio toteutus! Kehuin jokaiselle ystävälle ja tuttavalle sekä kehoitin heitä osallistumaan ehdottomasti kursseillesi!
Huippu! Selkeä ja kannustava opastus, minkä ansiosta innostuin jatkamaan akryylikaatoa kotonakin. Tästä tuli uusi harrastus. ♡
Innostunut! Kävin heti ostamassa maaleja kotiin.
Rentoutunut, inspiroitunut ja onnellinen
Hyvä, tosi mukava ilmapiiri koko taiteiluhetken ajan.
Hyvä fiilis! Kurssilla oli kannustava ilmapiiri ja kurssin jälkeen oli inspiroitunut olo.
Kurssi oli loistava tapa viettää aikaa ystävien kanssa ja palautua arjesta. Kurssilla pääsi kurkistamaan omaa kadonnutta luovuuttaan.

Tulevat workshopit, ilmoittaudu mukaan!

Noora Svärd Art, Minna Canthin katu 4

Noora Svärd

Taiteilija ja yrittäjä

Moikka, nimeni on Noora Svärd, olen kuopiolainen taiteilija ja luovan alan yrittäjä. Olen työskennellyt taiteen parissa yli kymmenen vuoden ajan ja täysipäiväisenä yrittäjänä olen toiminut kesästä 2021 alkaen. Teoksiani on nähty useissa sisustusalan lehdissä, asuntomessuilla sekä näyttelyissä. Työskentelen taiteen parissa päivittäin, maalaan öljyväreillä teoksia pääasiassa tilauksesta – olenkin saanut toteuttaa mitä upeimpia tarinoita tauluiksi. Teoksiani löytyy myös useiden yritysten tiloista.

Rakkauteni taiteeseen on kirjaimellisesti ylitsevuotavaa. Tavoitteenani on tuoda taiteen tekeminen lähemmäksi juuri sinua. Haluan madaltaa taiteen tekemisen kynnystä ja näyttää, kuinka jokainen meistä pystyy tuottamaan väreillä sekä siveltimillä jotain kaunista. Taiteen tekeminen kuuluu olla hauskaa ja iloista, workshopini ovat täynnä onnistumisen tunnetta sekä naurua. Kukaan ei ole lähtenyt tyhjän taulun kanssa kotiin.

Haluan myös antaa sinulle uutta inspiraatiota taiteen tekemiseen, tehdä siitä mielenkiintoista ja mielikuvituksellista. Workshopeissani on käytössä useita erilaisia välineitä, joiden käytön opastan. Väreinä käytämme runsaspigmenttisiä akryylimaaleja. Workshopissa käymme läpi perusasioita värien sekoittamisesta ja opastan sinua myös löytämään haluamasi sävyn. Olen käytettävissä koko workshopin ajan, autan ja opastan tarvittaessa.

Järjestän taide workshopeja ateljeellani sekä yhteistyökumppaneiden tiloissa. Olen tehnyt yhteistyötä Kuopiossa Ravintolamestareiden (Pannuhuone ja Kahvila Kantti) sekä Luodon kanssa. Lisäksi olen järjestänyt Paint & Wine -iltoja Varkaudessa Gaffer Cafeessa ja Joensuussa Kerubissa. Eräässä illassa sainkin lempinimeksi ”Lentävä kalakukko”, koska kierrän ympäri Savoa ja Pohjois-Karjalaa värit ja siveltimet kyydissäni.

Olet lämpimästi tervetullut oppimaan uutta, rentoutumaan ja ennen kaikkea pitämään hauskaa taiteen parissa! Minä lupaan sinulle, että tulet yllättymään siitä tunteesta, mitä tarjoamani taidehetki tarjoaa.

Järjestän maalaustapahtumia yrityksille sekä ryhmille! Oli kyseessä pikkujoulut, tyhy-päivä tai vaikka polttarit, tehdään maalaushetkestä teidän näköisenne ja herätetään henkiin taiteellinen puolenne! 
Lue lisää.

You don't have permission to register
X