Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora
Svärd

CV

Kuka olen?

Onpa ihanaa nähdä sinut inspirtoitumassa taiteeni parissa! Olen Noora Svärd, kuopiolainen taiteilija ja luovan alan yrittäjä, jolle taide, valokuvaus sekä sisällöntuotanto ovat lähellä sydäntä. Olen työskennellyt taiteen parissa yli kymmenen vuoden ajan ja täysipäiväisenä yrittäjänä olen toiminut kesästä 2021 alkaen. Teoksiani on nähty useissa sisustusalan lehdissä, asuntomessuilla sekä näyttelyissä. Työskentelen taiteen parissa päivittäin, maalaan öljyväreillä teoksia pääasiassa tilauksesta – olenkin saanut toteuttaa mitä upeimpia tarinoita tauluiksi. Teoksiani löytyy myös useiden yritysten tiloista.

Rakkauteni taiteeseen on kirjaimellisesti ylitsevuotavaa. Järjestän ateljeellani Kuopion satamassa monipuolisia taide workshoppeja yksityisille, yrityksille sekä ryhmille. Tavoitteenani on tuoda taiteen tekeminen lähemmäksi juuri sinua. Haluan madaltaa taiteen tekemisen kynnystä ja näyttää, kuinka jokainen meistä pystyy tuottamaan väreillä sekä siveltimillä jotain kaunista. Taiteen tekeminen kuuluu olla hauskaa ja iloista, workshopini ovat täynnä onnistumisen tunnetta sekä naurua. Haluan myös antaa sinulle uutta inspiraatiota taiteen tekemiseen, tehdä siitä mielenkiintoista ja mielikuvituksellista. Kukaan ei ole lähtenyt tyhjän taulun kanssa kotiin. 

Näiltä sivuilta löydät taiteeni lisäksi palan elämästäni 100 vuotiaiden hirsien suojissa. Nikkaroin, remontoin, ompelen, verhoilen – tästä kaikesta voit lukea enemmän blogini puolelta.

Taiteen lisäksi yritystoimintaani kuuluu Creative Studio Noora Svärd, joka tarjoaa visuaalisesti vaikuttavia brändi-ilmeitä, graafista suunnittelua, valokuvausta ja verkkosivuja. Toteutetaanko unelmia?

Haluaisitko kysyä lisää taulun tilaamisesta, tehdä yhteistyötä kanssani tai voisinko olla muutoin avuksi?
Ota yhteyttä.

NooraSvärd_1 atelje_100

Kuinka tilaat itsellesi uniikin öljyvärimaalauksen?

Tavoitteenani on luoda kaunista taidetta, joka tuottaa iloa vielä vuosienkin päästä. Sen vuoksi tilaustöiden lopputulos on minulle erityisen tärkeä, sen tulee olla asiakkaan toiveiden mukainen.

Arvoni

Aitous

Mielestäni taiteeseen ei pidä suhtautua liian vakavasti. Se, että taide sykähdyttää, se tuntuu omalta tai vaikka se on mielestäsi paras valinta kodin sävyihin, on puhtaasti yksilön oma  mielipide ja kokemus. Minun tavoitteeni on luoda taidetta, joka tuottaa iloa vielä vuosienkin päästä.

Nöyryys

Se, että saan maalata teoksen, joka muistuttaa vaikka vaikeista ajoista selviytymisestä, on minulle äärimmäisen suuri kunnia ja olen enemmän, kuin onnellinen tällaisesta etuoikeutetusta tilaisuudesta. Jokainen teos on minulle arvokas prosessi ja uppoudun niihin syvästi. Asiakkaani ansaitsevat vain parasta ja teen parhaani täydellisen lopputuloksen saavuttamiseen.

Tunne

Maalaaminen on minulle henkinen kasvuprosessi. Teoksistani huokuu useiden värien muodostamat kerrokset – Layers of life. Usein hion maalauksiani viimeiseen asti, vähän liiankin pikkutarkasti. Visuaalisuus ja tasapaino ovat minulle tärkeitä asioita.

On päiviä, jolloin uppoudun flown viemänä värien kylläisyyteen. On päiviä, jolloin minua itkettää, silloin sävyt synkkenevät. On päiviä, jolloin aivoni kaipaavat rauhallisuutta, silloin syntyy vaaleaa ja pehmeää pintaa. Työstän tunteitani visuaaliseksi kauneudeksi.

Hyödyllisiä linkkejä

You don't have permission to register
X