Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Image Alt

UKK

Usein kysytyt kysymykset

+ - En pääse osallistumaan, voinko peruuttaa tilaukseni?

Varaus on sitova. Jos et pääse osallistumaan kurssille, johon olet ilmoittautunut, voit luovuttaa paikkasi toiselle henkilölle tai siirtää osallistumisesi seuraavalle mahdolliselle kurssille. Ilmoitathan osallistumisesi peruuntumisesta niin pian, kuin mahdollista viestillä tai sähköpostitse. Ilmoita viestissäsi nimesi ja yhteystietosi, niin saat sähköpostitse koodin, jolla voit tehdä varauksen sinulle sopivana ajankohtana. Koodi toimii vain kerran, eli koodilla varattuja paikkoja ei voi siirtää toistamiseen.

Mikäli kurssin osallistujamäärä on alle 5 henkilöä, kurssia ei järjestetä. Tästä ilmoitamme henkilökohtaisesti sähköpostitse.

+ - Virike-eduilla maksaminen

Otamme vastaan Edenredin, Smartumin ja epassin virike-etuja. Varaa paikkasi tapahtumaan ja käytä maksaessasi kupongin koodia kulttuuri. Voit maksaa osallistumisesi virike-edun tarjoajan mobiilimaksuna, palveluntarjoajan nimi: Noora Svärd Art/Ateljee 4. Näytä mobiilimaksun kuitti saapuessasi kurssille. Voit maksaa osallistumisesi myös paikan päällä virike-edun tarjoajan kortilla.

Voit myös jakaa maksusi: osan virike-edulla ja osan omalla kortilla. Käytä myös tällöin koodia kulttuuri, maksu suoritetaan kurssin alussa haluamallasi tavalla.

Virike-etua ei voi käyttää lahjakortteihin.

+ - Tein varauksen, mutta en saanut varausvahvistusta sähköpostiini.

Katsothan roskapostin puolelle!

Mikäli varausvahvistusta ei löydy sieltäkään, on mahdollista, että varauksesi ei ole jostain syystä mennyt läpi. Otathan tällöin yhteyttä sähköpostitse noora(a)noorasvard.com.

+ - Voinko ilmoittautua jonoon, mikäli workshop on loppuunmyyty?

Voit ilmoittautua jonoon tai voit ilmoittaa jonoon myös ystäväsi, jos hän jäi ilman paikkaa. Ilmoitamme peruutuksista henkilökohtaisesti sähköpostitse.

+ - Tuleeko minun jotenkin valmistautua workshopiin? Tarvitsenko jotain mukaan?

Osallistumismaksuun sisältyy kaikki tarvikkeet. Ateljeelta löytyy viini- ja kuohuviinilaseja sekä kaikki muu tarvittava omien virvokkeiden nauttimiseen. Ateljeelta löytyy myös suojaessuja ja hanskoja, käyttämämme värit eivät lähde pesussa, mikäli ne pääsevät kuivumaan kankaaseen. Otathan tämän siis huomioon.

Ateljeelle voi tuoda omia juomia, kuten viiniä tai muita virvokkeita.

+ - Kuinka kauan workshopit kestävät?

Paint & Wine sekä atruktuurimaalaus -workshopit kestävät noin 3 tuntia, akryylikaato noin 2 tuntia.

+ - Saanko työn mukaani?

Voit ottaa tekemäsi teoksen mukaasi, mikäli se on riittävän kuiva kuljettamista varten. Akryylikaatokurssin teokset täytyy jättää kuivumaan ateljeelle. Voit noutaa tekemäsi työn sovitusti.

+ - Kuinka varaan yksityistilaisuuden?

Otathan yhteyttä Nooraan p. 040 159 5949 tai sähköpostitse noora(a)noorasvard.com.

You don't have permission to register
X