Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Maalausten tilaaminen ja toimitus

Maalausten tilaaminen ja toimitus

Noora Svärd Art maalaa tilauksesta teoksia asiakkaan toivomien mittojen ja sävymaailman mukaisesti. Tilaustöissä taulun hinta määräytyy koon mukaan.

Taulun voi tilata yhteydenottolomakkeen, sähköpostin tai viestin (Instagram, Messenger) kautta. Taulun tilaaminen vahvistetaan suunnittelun edetessä. Asiakas voi lähettää inspiraatiokuvia teokseen liittyen sekä kuvia tilasta, jonne taulu on tulossa. Tilaustyö suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa ja Noora Svärd Art lähettää kuvia asiakkeel taulun edistymisestä. Näin varmistetaan se, että tilaustyö vastaa asiakkaan toiveita heti alkuvaiheessa.

Taideteosten uudelleen painaminen, monistaminen tai kopioiminen ilman Noora Svärd Artin lupaa on tekijänoikeuden vastaista toimintaa.

Toimitustapa- ja hinta

Maalaukset toimitetaan tilaajalle Postin tai Matkahuollon välityksellä huolellisesti pakattuina. Maksu- ja toimitustapa sovitaan asiakkaan kanssa etukäteen. Hinta sovitaan asiakkaan kanssa Noora Svärd Art:n hinnaston mukaisesti. Pidätämme oikeuden tuotteiden ja toimituskulujen hintojen muutoksiin.

Maksutiedot lähetetään asiakkaalle, kun asiakas on hyväksynyt työn. Ennakkomaksusuorituksen tulee näkyä tilillämme tai maksusta on toimitettava kuitti ennen mittatilaustyön valmistumista ja toimitusta. Taideteoksen hinta sis. alv 10 % ja postituskulut sis. alv 24%. 

Voit ostaa valmiita öljyvärimaalauksia myös verkkokaupasta. Alla olevat toimitushinnat ja palautusohjeet koskevat myös valmiita teoksia. Toimitushinta on tarkistettava tuotteen koon mukaan. Alla suuntaa-antavia hintoja

  • Postipaketti, Matkahuollon ja DHL:n paketti tilaustaululle alkaen 15€
  • Suurempien maalausten toimitus 50€.

 

HUOM! Tilaustaulujen toimituskulut lasketaan aina taulun koon mukaisesti. Hinta ilmoitetaan asiakkaalle tarjouksen yhteydessä.

Posti säilyttää toimitettua pakettia 7 vrk ja matkahuolto 14 vrk. Noutamatta jääneestä ja meille palautuneesta paketista joudumme veloittamaan tilauksen postitus-ja palautuskulut, 19€.

Noutamatta jäänyt ja meille palautunut paketti voidaan toimittaa uudelleen asiasta sovittaessa. Tällöin asiakkaan on maksettava uudet toimituskulut.

Palautusehdot

Verkkokaupasta tilattujen teosten palautusaika on 7 vuorokautta.

Alkuperäisen, vahingoittumattoman teoksen palauttaminen:

  •  7 päivän kuluessa maalauksen vastaanottamispäivästä, ota yhteyttä sähköpostitse inoora@noorasvard.com ja kerro meille tilaustietosi ja syy, miksi haluat palauttaa teoksen.
  • Pakkaa maalaus uudelleen alkuperäisillä pakkausmateriaaleilla. Jos olet jo hävittänyt alkuperäisen pakkauksen, olet vastuussa samanlaisten pakkausmateriaalien ostamisesta, jotta taideteos voidaan lähettää turvallisesti.
  • Liitäthän palautuksen mukaan tilinumerosi maksun palautusta varten tai lähetät sen meille sähköpostitse.

Kun maalaus on saapunut varastollemme, käsittelemme palautuksesi ja maksu palautetaan suoraan tilillesi.

Mikäli lähetys on vaurioitunut kuljetuksessa, Postin/Matkahuollon asiakaspalveluun on tehtävä asiasta heti vahinkoilmoitus. Ota myös heti yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse noora@noorasvard.com. Ilmoitus viallisesta tuotteesta on tehtävä viimeistään 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

You don't have permission to register
X