Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Öljyvärityö tilauksesta

Näin tilaat taulun

Tavoitteenani on luoda kaunista taidetta, joka tuottaa iloa vielä vuosienkin päästä. Sen vuoksi tilaustöiden lopputulos on minulle erityisen tärkeä, sen tulee olla asiakkaan toiveiden mukainen. Tilaustöissä asiakas pääsee mukaan taulun suunnitteluun sekä seuraamaan taulun valmistumista. Lähetän taulun edistymisestä kuvia, joten tilaustyön lopullinen ilme ei tule täysin yllätyksenä.

Taulun tunnelma

Taulun suunnittelu lähtee miettimällä tunnelmaa, jota lähdemme hakemaan. Millaiseen tilaan taulu on tulossa? Millaisista asioista haluat taulun sinua kenties muistuttavan? Mitä haluat tuntea, kun katsot taulua? Minulle voi lähettää kuvan tilasta, tämä auttaa minua hahmottamaan, millaista tunnelmaa olemme hakemassa. Haluan myös tietää sävymaailman, jota lähdemme hakemaan sekä toiveesi mahdollisen lyöntimetallin sävyn suhteen. Onko tauluissani jo jokin sellainen työ, josta pidät? Kerro se minulle.

Taulun koko

Teen itse maalauspohjat. Kiilakehykset minulle valmistaa puuseppä oksattomasta, kotimaisesta männystä ja maalauskankaana käytän pohjustettua puuvillaa. Kiilakehystä on saatavilla sentin välein, joten taulun koko on laajasti skaalattavissa. Taulun koko on helppo hahmottaa esimerkiksi teippaamalla maalarinteipillä seinälle sopivan kokoinen alue ja mittaamalla se. Voin myös halutessasi lisätä jonkin tauluistani lähettämääsi kuvaan oikeassa mittakaavassa ja lähettää sen sinulle.

Taulun maalaaminen

Kun edellä mainitut seikat ovat selvillä, aloitan työskentelyn. Lähetän kuvia, kun taulu on sopivassa vaiheessa, jolloin voimme yhdessä miettiä, millaisia muutoksia teemme. Kun taulu on valmis ja olemme molemmat tyytyväisiä siihen, se saa kuivua, jonka jälkeen teos on valmis lähetettäväksi. Taulu toimitetaan aina ripustusvalmiina.

Mikäli kiinnostuit tilaustyöstä, minulle voi laittaa viestiä täältä.

You don't have permission to register
X