Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Kaikkien aikojen luetuin postaukseni

Olisiko nyt aika kaivaa ompelukone esiin?

Mikäli vietät aikaa kotosalla, syystä tai toisesta, voit hyötykäyttää kaapin pohjalla lojuvat kangastilkut ja ommella niistä kevääksi uusia tyynynpäällisiä. Nimittäin minun kaikkien aikojen suosituin postaukseni ”Helppo DIY – ompeluohje irroitettavaan tyynynpäälliseen” neuvoo sinulle vaihe kerrallaan, kuinka ompelet itse tyynynpäällisen. Onnistuu myös aloittelijalta!

Yksinkertaista ohjetta voit soveltaa erilaisiin materiaaleihin: miten hauskoja tyynynpäällisiä saisit vaikka pienistä räsymatoista, paksusta, kuviollisesta sisustuskankaasta tai vaikka villakankaasta?

Itse en ole ihan hetkeen ommellut, mutta muutama kangaspala odottelee yhteistä hetkeämme. Jossain vaiheessa ajattelin taas palata vanhan ammattini/harrastukseni pariin, kunhan ensin saan nämä pahimmat remonttikiireet alta pois. Tosin tällä hetkellä aikani ei riitä ompeluun. Käynnissä olevan remontin lisäksi olen niitä, joiden työt ovat jatkuneet (ainakin toistaiseksi) normaalisti toimistolta käsin. Ei etätöitä tai mitään muutakaan poikkeavaa, elämä on varsin normaaleissa uomissaan. Eihän sitä tässä epävakaassa tilanteessa tiedä, mihin tämä tästä vielä kääntyy ja kuinka epidemia alkaa vaikuttamaan alaan, jossa työskentelen. Kyllä minuakin pelottaa ja pieni paniikki on läsnä joka päivä. Varsinkin näin yksin asujana/eläjänä sitä miettii lähinnä omaa toimeentuloa, mutta toisaalta, eipä näitä asioita kannata etukäteen stressata. Murehtii sitten, mikäli tulee jotain murehdittavaa.

Voikaa hyvin! <3

Ps. Hassu yhteensattuma. Olin juuri nostamassa tätä vanhaa postausta taas ajankohtaiseksi, kun sain viestin, jossa kiitettiin tästä ohjeesta. Vielä näin monen vuoden jälkeenkin nämä viestit tuovat hymyn huulilleni, on ilo olla avuksi!

Pps: Tässä vielä muutama DIY-aiheinen postaus, joita joskus muinoin olen tehnyt. Ompeluiloa!

“Tee se itse” lautasliinarengas ja taas helppo ompeluvinkki.

Näin ompelet pöytäliinan kulmiin kauniit taitokset sekä pellavan ompeluvinkki!

Helppo ja nopea DIY – juuttilaukku takkapuille

Näin ompelet itse huopalaukun – helppo DIY

DIY – Suojalaukku kannettavalle tietokoneelle.