Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Image Alt

Yksityistilaisuudet

Paint & Wine ja paljon muita taide workshopeja yrityksille sekä ryhmille!

Noora Svärd Art, Minna Canthin katu 4, 4. krs

Kaipaako työyhteisösi ohjelmaa TyHy- tai virkistyspäivään? Onko teillä aihetta juhlaan ja haluaisitte tehdä yhdessä jotain hauskaa? Hei, tehdäänkö jotain erilaista?

Tervetuloa taiteilija Noora Svärdin ateljeelle rakastumaan taiteeseen! Tarjoan helposti lähestyttäviä, kaikille sopivia taide workshopeja yrityksille sekä ryhmille – teillä ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta maalaamisesta, workshopit ovat rentoja ja ennen kaikkea hauskoja tapahtumia. Ateljee tarjoaa tilat 30 hengelle, mutta myös suuremmat ryhmät (yli 40 hlö) onnistuvat!

Kenelle ja missä?

Oli kyseessä pikkujoulut, tyhy-päivä tai vaikka polttarit, tehdään workshopista teidän näköisenne ja herätetään henkiin taiteellinen puolenne! Noora Svärdin ateljee sijaitsee Kuopion satamassa, Minna Canthin katu 4:ssä, se on siis lähellä kaikkea ja sinne on helppo saapua. Ateljeeseen tulvii kaunis luonnonvalo ja maalaamme taiteilijatasoisilla tarvikkeilla. UUTUUS! Vauvakutsut / Baby Showerit, jossa jokainen maalaa tulevalle vauvalle bodyn, lue lisää (klik!).

Tapahtuma voidaan järjestää ateljeella tai asiakkaan omissa tiloissa. Teen yhteistyötä myös Tahkon Golden Resortin kanssa, jossa tapahtuma voidaan järjestää huviloissa, mökeissä tai kokoustiloissa.

Ateljeelle voi tuoda omia virvokkeita, myös alkoholijuomia. Tilasta löytyvät kaikki tarvittava, kuten viini-, vesi- ja kuoharilasit sekä pullonavaaja. Tilassa on myös pieni keittiö, jossa on jääkaappi sekä mikro.

Mitä teemme?

Maalaustapahtuma voidaan järjestää kaikista tarjolla olevista vaihtoehdoista (akryylimaalaus, akryylikaato ja struktuurimaalaus). Voimme räätälöidä ryhmällenne sopivan kokonaisuuden maalaustapahtuman ja tarjoilujen osalta, joten olethan Nooraan yhteydessä ja pyydä tarjous! Tapahtuman yhteyteen on mahdollista järjestää myös live-esiintyminen, esimerkiksi laulaja ja kitaristi, tarvittaessa myös suuremmat kokoonpanot.

Maalaa tiiminä yksi suuri teos!

Tule maalaamaan ryhmänä yksi suuri teos! Tämä sopii pienille, 2-6 hengen tiimeille. Maalauspohjista on saatavilla useita eri kokoja, kuten 100 x 120, 100 x 150 tai 100 x 200. Maalaus voidaan toteuttaa yhtenä ryhmänä (6 hlö) tai jakaa ryhmä pienemmiksi kahden tai kolmen hengen ryhmiksi. Jokainen ryhmä maalaa yhdessä yhden suuren teoksen. Laita sähköpostia tai soittele, kerro ryhmäsi koko ja saat hinnaston sähköpostiisi.

noora@noorasvard.com tai p. 040 159 5949.

Kuka on Noora Svärd ja miksi järjestän taide workshopeja?

Lue täältä lisää.

Esimerkkihintoja

hinnat sis. alv 24 %

PAINT & WINE ATELJEELLA

5-10 hlö 59 € /hlö

11 – hlö 49 € / hlö

 • Hinta sisältää kaikki maalaustarvikkeet + ohjauksen
 • Kesto 2,5 tuntia
 • Halutessasi voit tuoda omat virvokkeet, myös alkoholijuomat
 • Alle 5 hlö ryhmät, minimilaskutus 295 e
 • Hinnat sisältävät alv 24 %
 • Ateljeella tilat 30 hengelle, myös suuremmat ryhmät onnistuvat!

Heräsikö kysymyksiä?

Voit laittaa minulle viestiä yhteydenottolomakkeen kautta, suoran linkin sähköpostiin sekä puhelinnumeron löydät alta. Minut tavoittaa myös Messengerin tai Instagramin kautta.

Noora Svärd Art

Minna Canthin katu 4, 70100 Kuopio

+358 40 159 5949

noora@noorasvard.com

  Nimi*

  Puhelinnumero*

  Sähköposti*

  Aihe

  Viesti

  Palautteita workshopeista

  Todella rentouttava kokemus ja osaamisen tunteita todellakin tuli vaikkei aiempaa kokemusta ollut. Suosittelen!
  Ihan mahtava konsepti ja mainio toteutus! Kehuin jokaiselle ystävälle ja tuttavalle sekä kehoitin heitä osallistumaan ehdottomasti kursseillesi!
  Huippu! Selkeä ja kannustava opastus, minkä ansiosta innostuin jatkamaan akryylikaatoa kotonakin. Tästä tuli uusi harrastus. ♡
  Innostunut! Kävin heti ostamassa maaleja kotiin.
  Rentoutunut, inspiroitunut ja onnellinen
  Hyvä, tosi mukava ilmapiiri koko taiteiluhetken ajan.
  Hyvä fiilis! Kurssilla oli kannustava ilmapiiri ja kurssin jälkeen oli inspiroitunut olo.
  Kurssi oli loistava tapa viettää aikaa ystävien kanssa ja palautua arjesta. Kurssilla pääsi kurkistamaan omaa kadonnutta luovuuttaan.

  Noora Svärd

  Taiteilija ja yrittäjä

  Moikka, nimeni on Noora Svärd, olen kuopiolainen taiteilija ja luovan alan yrittäjä. Olen työskennellyt taiteen parissa yli kymmenen vuoden ajan ja täysipäiväisenä yrittäjänä olen toiminut kesästä 2021 alkaen. Teoksiani on nähty useissa sisustusalan lehdissä, asuntomessuilla sekä näyttelyissä. Työskentelen taiteen parissa päivittäin, maalaan öljyväreillä teoksia pääasiassa tilauksesta – olenkin saanut toteuttaa mitä upeimpia tarinoita tauluiksi. Teoksiani löytyy myös useiden yritysten tiloista.

  Rakkauteni taiteeseen on kirjaimellisesti ylitsevuotavaa. Tavoitteenani on tuoda taiteen tekeminen lähemmäksi juuri sinua. Haluan madaltaa taiteen tekemisen kynnystä ja näyttää, kuinka jokainen meistä pystyy tuottamaan väreillä sekä siveltimillä jotain kaunista. Taiteen tekeminen kuuluu olla hauskaa ja iloista, workshopini ovat täynnä onnistumisen tunnetta sekä naurua. Kukaan ei ole lähtenyt tyhjän taulun kanssa kotiin.

  Haluan myös antaa sinulle uutta inspiraatiota taiteen tekemiseen, tehdä siitä mielenkiintoista ja mielikuvituksellista. Workshopeissani on käytössä useita erilaisia välineitä, joiden käytön opastan. Väreinä käytämme runsaspigmenttisiä akryylimaaleja. Workshopissa käymme läpi perusasioita värien sekoittamisesta ja opastan sinua myös löytämään haluamasi sävyn. Olen käytettävissä koko workshopin ajan, autan ja opastan tarvittaessa.

  Järjestän taide workshopeja ateljeellani sekä yhteistyökumppaneiden tiloissa. Olen tehnyt yhteistyötä Kuopiossa Ravintolamestareiden (Pannuhuone ja Kahvila Kantti) sekä Luodon kanssa. Lisäksi olen järjestänyt Paint & Wine -iltoja Varkaudessa Gaffer Cafeessa ja Joensuussa Kerubissa. Eräässä illassa sainkin lempinimeksi ”Lentävä kalakukko”, koska kierrän ympäri Savoa ja Pohjois-Karjalaa värit ja siveltimet kyydissäni.

  Olet lämpimästi tervetullut oppimaan uutta, rentoutumaan ja ennen kaikkea pitämään hauskaa taiteen parissa! Minä lupaan sinulle, että tulet yllättymään siitä tunteesta, mitä tarjoamani taidehetki tarjoaa.

  You don't have permission to register
  X