Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Hae jotain...

Image Alt

Struktuurimaalaus

Struktuurimaalaus

Ateljee 4, Minna Canthin katu 4, 4. krs

Struktuurimaalaustapahtumassa toteutamme abstraktin tekstuurimaalauksen, maalauspohjan koko on 40×50.

Tervetuloa Ateljee 4:n, inspiroivaan ja luovuutta ruokkivaan tilaan! Tarjoamme matalan kynnyksen maalaushetkiä – sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta maalaamisesta, maalaushetket ovat rentoja ja ennen kaikkea hauskoja tapahtumia.

Massaan voi tehdä erilaisia kuvioita eri tekniikoita sekä välineitä hyödyntäen. Taulun pintaan voi tehdä kuvioita esimerkiksi lastoilla, palettiveitsillä sekä kammoilla. Massa on valkoista, mutta sen voi värjätä tai teoksen voi maalata akryyliväreillä.

Taiteilija Noora Svärd ohjeistaa massan käytössä sekä sen käsittelyssä, ja näyttää erilaisia tekniikoita, joilla työn voi toteuttaa.

Sinulla onkin nyt mahtava mahdollisuus päästää luovuutesi valloilleen inspiroivassa Ateljee 4:n tiloissa! Osallistumismaksu sisältää kaikki tarvikkeet, joten et tarvitse mukaasi muuta kuin ehkä viiniä? Siitä seuraavaksi.

Ateljeelle voi tuoda omia virvokkeita, myös alkoholijuomia, kuten viiniä. Tilasta löytyvät kaikki tarvittava, kuten viini, vesi- ja kuoharilasit ja pullonavaaja. Nappaa siis vaikka kaveri sekä viini kainaloon ja tuu maalaamaan A neloseen!

Meille käy Smartumin, Edenredin sekä epassin virike-edut!

Järjestän maalaustapahtumia yrityksille sekä ryhmille! Oli kyseessä pikkujoulut, tyhy-päivä tai vaikka polttarit, tehdään maalaushetkestä teidän näköisenne ja herätetään henkiin taiteellinen puolenne! 
Lue lisää.

X