Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Hae jotain...

Image Alt

Paint & Wine BIG

Akryylimaalausta ja viiniä BIG - Paint & Wine BIG

Ateljee 4, Minna Canthin katu 4, 4. krs

Kaipaatko omaa hetkeä ja tilaa, jossa unohdat kaikki huolet ja murheet? Tai ehkä haluaisit kokeilla maalaamista, mutta et tiedä mistä aloittaa?

Tervetuloa Ateljee 4:n, inspiroivaan ja luovuutta ruokkivaan tilaan! Tarjoamme matalan kynnyksen maalaushetkiä – sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta maalaamisesta, maalaushetket ovat rentoja ja ennen kaikkea hauskoja tapahtumia.

Akryylimaalausta ja viiniä (Paint & WIine) -tapahtumassa maalaamme akryyliväreillä suuren taideteoksen, jonka aiheen saat päättää itse. Maalauspohjia kaksi kokoa, 50×70 tai 80×100. Taiteilija Noora Svärd ohjeistaa sinua värien sekoittamisessa ja näyttää erilaisia tekniikoita, joilla työn voi toteuttaa. Noora neuvoo myös tarvittaessa henkilökohtaisesti, kuinka sinun kannattaa valitsemasi aihe toteuttaa.

Sinulla onkin nyt mahtava mahdollisuus päästää luovuutesi valloilleen inspiroivassa Ateljee 4:n tiloissa! Osallistumismaksu sisältää kaikki tarvikkeet, joten et tarvitse mukaasi muuta kuin ehkä viiniä? Siitä seuraavaksi.

Ateljeelle voi tuoda omia virvokkeita, myös alkoholijuomia, kuten viiniä. Tilasta löytyvät kaikki tarvittava, kuten viini, vesi- ja kuoharilasit ja pullonavaaja. Nappaa siis vaikka kaveri sekä viini kainaloon ja tuu maalaamaan A neloseen!

Meille käy Smartumin, Edenredin sekä epassin virike-edut!

X