Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

  Seuraa minua

  Get inspired

  Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

  [contact-form-7 404 "Not Found"]

  Hae jotain...

  Noora
  Svärd

  Taiteilija

  Kuka olen?

  Onpa ihanaa nähdä sinut inspirtoitumassa taiteeni parissa! Olen Noora Svärd, kuopiolainen luovan alan moniosaaja, jolle taide sekä maalaaminen ovat lähellä sydäntä. Näiltä sivuilta löydät taiteeni lisäksi palan elämästäni 100 vuotiaiden hirsien suojissa. Nikkaroin, remontoin, ompelen, verhoilen – tästä kaikesta voit lukea enemmän blogini puolelta.

  Arvoni

  Aitous

  Mielestäni taiteeseen ei pidä suhtautua liian vakavasti. Se, että taide sykähdyttää, se tuntuu omalta tai vaikka se on mielestäsi paras valinta kodin sävyihin, on puhtaasti yksilön oma  mielipide ja kokemus. Minun tavoitteeni on luoda taidetta, joka tuottaa iloa vielä vuosienkin päästä.

  Nöyryys

  Se, että saan maalata teoksen, joka muistuttaa vaikka vaikeista ajoista selviytymisestä, on minulle äärimmäisen suuri kunnia ja olen enemmän, kuin onnellinen tällaisesta etuoikeutetusta tilaisuudesta. Jokainen teos on minulle arvokas prosessi ja uppoudun niihin syvästi. Asiakkaani ansaitsevat vain parasta ja teen parhaani täydellisen lopputuloksen saavuttamiseen.

  Tunne

  Maalaaminen on minulle henkinen kasvuprosessi. Teoksistani huokuu useiden värien muodostamat kerrokset – Layers of life. Usein hion maalauksiani viimeiseen asti, vähän liiankin pikkutarkasti. Visuaalisuus ja tasapaino ovat minulle tärkeitä asioita.

  On päiviä, jolloin uppoudun flown viemänä värien kylläisyyteen. On päiviä, jolloin minua itkettää, silloin sävyt synkkenevät. On päiviä, jolloin aivoni kaipaavat rauhallisuutta, silloin syntyy vaaleaa ja pehmeää pintaa. Työstän tunteitani visuaaliseksi kauneudeksi.

  Hyödyllisiä linkkejä

  Haluaisitko kysyä lisää taulun tilaamisesta tai tehdä yhteistyötä kanssani?
  Ota yhteyttä.

  You don't have permission to register
  X