Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Kun saat vihdoin aikaiseksi jotain – yläkerran sisustamista.

Miten näin pienestä ja mitättömästä asiasta voikaan tulla näin hyvä mieli? Nimittän olen ollut t-o-d-e-l-l-a laiska sisustaja viime kuukausien aikana (en ole ehtinyt) ja vihdoin sain edes jotain aikaiseksi. Kun olohuoneeseen muutti uusi hylly, siirsin tämän senkkivanhuksen yläkerran toiseen huoneeseen. Tämä huone on hakenut muotoaan jo pitkään ja itseasiassa tälle huoneelle emme ole tehneet yhtään mitään – pinnat ovat olleet tällaiset edellisen asukkaan jäljiltä. Tämä on toiminut vierashuoneena ja samalla sellaisena ärsyttävänä tavarankeruuhuoneena. Tästä huoneesta pääsee vintille, joten tämän huoneen nurkkiin unohtuu yleensä mm. matkalaukut, jotka odottavat pääsyä vintin puolelle. Huoneessa on myös se minun pieni kuntosalini. Yhdellä seinällä on koko seinän kokoiset peilikaapistot, joten niiden edessä on hyvä pullistella. :) Peilikaappien paikalla on muuten joskus ollut tulisijat, puu-uuni sekä pönttöuuni, mutta nyt siellä sijaitsee talon tekniikkaa.

Maalaamani taulut saivat jäädä paikalleen ja vanhat tyynytkin ovat edelleen sohvalla. Sävyt ovat ehkä liian murretut ja syksyiset tätä vuodenaikaa ajatellen, mutta menkööt nyt. Pitää maalata keveämmät taulut seinälle, että pääsen hankkimaan niihin sointuvat uudet sohvatyynyt, heh. Niin ja mikä tässä huoneessa muuttui? Siirsin vain sohvan paikkaa, vaihdoin hieman taljan asentoa ja takaseinälle pääsi vanha senkki. Nyt huone tuntuu taas eheämmältä ja sellaiselta kutsuvammalta. Huone tosin kaipaa vielä jotain särmää ja se on hieman liian ”antiikkinen” omaan makuuni, vähän kuin mummolassa olisi. :)

Tähän huoneeseen paistaa muuten kauniisti ilta-aurinko. Pitäisikin keksiä tälle huoneelle jokin kunnon funktio, että siellä tulisi vietettyä enemmän aikaa. En minä aina jaksa tuolla kuntoillakaan… (Tiedän, että siippa haaveilee uudesta televisiosta, joten luultavasti tästä huoneesta tulee jossain vaiheessa televisiohuone nro 2.) Tosin jo näillä pienillä muutoksilla, huoneesta tuli paljon kivempi ja euroja tuhlasin tasan nolla.

Kyllähän tuon sohvan pariksi voisi hommata jonkun pienen pöydän ja huoneesta saisi kivan kirjaston tai huoneen musiikinkuuntelua varten. Mutta mennään nyt toistaiseksi kuitenkin näin ja vaihtelen ilmettä tekstiileillä ja tauluilla sitten jossain vaiheessa. Nyt kun huone on täydempi, tuo minua ärsyttävä lattiakaan ei häiritse ihan niin paljoa. Sen uusiminen on listalla seuraavaksi, kunhan pihahommat ovat valmiit, eli joskus sitten hamassa tulevaisuudessa…