Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Kevättä ja kuulumisia.

Heippa, täällä taas! Pidin pientä lomaa ja kävin pyörähtämässä Barcelonan tuulissa. Matka sujui mukavasti, mitä nyt sain flunssan luultavasti sillä sekunnilla, kun lentokoneen pyörät irtosivat Suomen maankamaralta. No, näitä sattuu. En kyllä antanut flunssan häiritä lomailuani, vaan nautin Barcelonan ilmapiiristä täysillä – kaikilla aisteillani. Niin, niillä aisteilla, joita särkylääkkeet eivät turruttaneet. Espanjan kieli on ihanaa kuunneltavaa ja muutaman kerran pyysin kanssamatkustajaa olemaan hieman hiljempaa, että saan kuunnella, kun ihmiset keskustelevat. :) En siis salakuunnellut toisten keskusteluja, en osaa espanjaa muutamaa hassua sanaa enempää, mutta siinä kielessä on jotain niin ihanaa. Rakastin katsoa Serranon perhettä silloin aikoinaan, joten liekö jo tuolloin ihastukseni espanjan kieleen syttynyt. Ruoka oli uskomattoman hyvää (ja edullista) ja se kaupunki… En ole noin kauniissa kaupungissa ollut koskaan. No, Praha on kyllä myös kaunis, mutta Barcelonassa on jotain hurjan mystistä. On kauniita rakennuksia eri aikakausilta, upeita puistoja, palmuja, ranta ja Gaudi. Tällaiselle taidefriikille Barcelona osoittautui mahtavaksi inspiraation lähteeksi.

Kevätkin oli ehtinyt saapua sillä aikaa, kun olimme reissussa. Lumet ovat melkein sulaneet ja rannaltakin saadaan jo saunaan vedet, sen verran jää on antanut periksi auringolle. Lumen alta paljastui kaikki se, mikä jäi viime syksynä kesken, multakasat, kivikasat, kaivinkoneen tekemät urat… Ihan kamala työmaa siis, todella lohduton näky. Kunhan ilmat lämpenevät, pääsemme levittelemään multaa ja istuttamaan ruohoa. Tulevasta piharemontista tulen varmasti kirjoittelemaan tännekin. Olen kuitenkin melko antiviherpeukalo, joten pohdintaa pihasta ja puutarhasta on varmasti tulossa koko kesän ajan. Kevät näkyy jo hieman sisälläkin, kuvissa on tuollainen Ikea-hankinta, vaikka olen vannonut, että Ikeaa ei enää meille tule. Kuvat otin ennen reissua, joten siksi pajunkissat vilahtelevat kuvissa. :) Kaipasin olohuoneeseen keveyttä ja vanha senkki muutti yläkertaan ja tilalle ostin kevyen hyllyn, jonne kasasin keräilemäämme lasia. Tiesittekö, että Timo Sarpanevan Orkidea on valittu maailman kauneimmaksi esineeksi? Voisinkin joskus kirjoitella lisää näistä lasiasioista, suomalainen design kun on lähellä sydäntäni.

Minulla on kiirettä vielä seuraavan parin viikon ajan, joten pääsen normaaliin bloggailuvauhtiin hieman myöhemmin. Tällä hetkellä minulla on oikeastaan sellainen seuraavan kahden viikon selviytymismoodi päällä, sitten helpottaa stressi ja vapaa-aikaakin pitäisi olla hieman enemmän. Todellakin odotan sitä hetkeä, kun koulu on tältä lukukaudelta ohi ja pääsen ns. ”normaaliin” elämään kiinni. Elimistökin alkaa olemaan ihan liian väsynyt tähän tahtiin ja tuntuu, että väsymys heijastuu joka päiväiseen elämään jollain muotoa. Mutta, vielä viimeinen rutistus ja sitten helpottaa.

Uusia taulujakin olen maalannut ja nyt kun on valoisaa (elämme vuoden parasta aikaa!), saan otettua kuvia vielä myöhään illalla. Kevät on kyllä niin ihanaa aikaa, ihan paras aika vuodesta. Juuri tämä aika, kun aamulla on valoisaa, kun heräät ja illat alkavat vihdoin tuntumaan pitkiltä. Nautin.

Sellaista tänne, palailen pian taas linjoille! Kivaa viikonloppua! <3