Puolisoni kummitädin piha on yksi valtava kukkameri. Kukkasia on kaikissa väreissä ja lajikkeita on … en edes tiedä monta. Sainkin alkukesästä hänen ihanasta puutarhastaan muutaman perinteisen perennan myös omaan pihaani ja viikonloppuna sain kotiin viemisiksi tällaisen ihanan kukkakimpun. Se toi hetkessä verannalle tuulahduksen menneestä kesästä.

Aurinko on ollut petollisen kaunis viime päivinä. Ulkona näyttää hyvinkin kesäiseltä, vaikka tällä viikolla käytiinkin yöllä jo pakkasen puolella. Huh. Illalla puutarhassa puuhastellessa ilman viileys tuntui heti varjon puolella ja iltaa kohti, sai laittaa lisää vaatetta päälle.

Samettiruusuja, astereita, päivänkakkaroita, kehäkukkia… Nuo asterit ovat kyllä hurjan kauniita, niitä täytyy saada ensi kesänä myös omaan kukkapenkkiin.

Minulla jäi viime keväänä kaikki kukkien esikasvatus tekemättä, koska pihamme oli vielä toukokuussakin yksi suuri savipelto. Ensi kesänä tilanne on toivottavasti toinen ja pihalla kasvaa niin nurmikko kuin kukatkin.

Verannalla on nyt todella kesäinen tunnelma. Vaikka talon sisällä olen hiljalleen siirtymässä syksyisempään suuntaan, haluan pitää verannan ilmeen nyt ainakin toistaiseksi hieman kepeämpänä ja raikkaampana. Pelargoniatkin taitavat olla hieman syksyn tulemista vastaan. Ne hieman suuttuivat meidän kesälomareissun aikana, mutta näköjään pitkävihaisuus on nyt ohi ja ne ajattelivat lähteä toiselle kierrokselle. Nuppuja on nyt jokaisessa yksilössä. :)

Kaunista keskiviikkoa sinulle! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.