Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Image Alt

Akryylikaato – Akryyli pouring

Akryylikaato - Akryyli pouring

Ateljee 4, Minna Canthin katu 4, 4. krs

Workshopissa saat perustiedot taiteen tekemiseen akryylikaatotekniikalla. Unohda suorittaminen ja tule päästämään luovuutesi valloilleen kuopiolaisen taiteilijan Noora Svärdin opissa. Voit osallistua, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta maalaamisesta. 

Acrylic pouring, eli akryylikaato on tekniikka, jossa akryylimaalia ohennetaan pouring fluid -aineen avulla. Väri kaadetaan taulupohjalle erilaisten tekniikoiden avulla, jolloin värit levittyvät sattumanvaraisesti muodostaen erilaisia kuvioita. Akryylikaadosta tekee kiehtovaksi sen arvaamattomuus, koskaan et tiedä, miltä lopputulos näyttää!

Kurssilla opetetaan kaksi erilaista kaatotekniikkaa sekä opastetaan oikeanlaisen sekoitussuhteen löytymisessä. Kurssi sisältää kaikki tarvittavat välineet sekä kaksi 30×30 kokoista maalauspohjaa (neliö tai pyöreä), joille työt toteutetaan. Kesto 2 h. Ateljeesta löytyy suojaessuja ja -hanskoja, mutta huomioithan, että akryylikaato saattaa olla sotkuista.

Töiden kuivuminen kestää noin 24 tuntia, joten työtä ei voi ottaa mukaan. Valmiin kuivuneen työn voi noutaa sovitusti

Kerää siis kaverit kainaloon ja tule pitämään hauskaa akryylikaato workshopissa!

Meille käy Smartumin, Edenredin sekä epassin virike-edut!

KUKA ON NOORA JA MIKSI JÄRJESTÄN TAIDE WORKSHOPEJA?

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ

Inspiroiva akryylipouring workshop!

Noora Svärd

Taiteilija ja yrittäjä

Moikka, nimeni on Noora Svärd, olen kuopiolainen taiteilija ja luovan alan yrittäjä. Olen työskennellyt taiteen parissa yli kymmenen vuoden ajan ja täysipäiväisenä yrittäjänä olen toiminut kesästä 2021 alkaen. Teoksiani on nähty useissa sisustusalan lehdissä, asuntomessuilla sekä näyttelyissä. Työskentelen taiteen parissa päivittäin, maalaan öljyväreillä teoksia pääasiassa tilauksesta – olenkin saanut toteuttaa mitä upeimpia tarinoita tauluiksi. Teoksiani löytyy myös useiden yritysten tiloista.

Rakkauteni taiteeseen on kirjaimellisesti ylitsevuotavaa. Tavoitteenani on tuoda taiteen tekeminen lähemmäksi juuri sinua. Haluan madaltaa taiteen tekemisen kynnystä ja näyttää, kuinka jokainen meistä pystyy tuottamaan väreillä sekä siveltimillä jotain kaunista. Taiteen tekeminen kuuluu olla hauskaa ja iloista, workshopini ovat täynnä onnistumisen tunnetta sekä naurua. Kukaan ei ole lähtenyt tyhjän taulun kanssa kotiin.

Haluan myös antaa sinulle uutta inspiraatiota taiteen tekemiseen, tehdä siitä mielenkiintoista ja mielikuvituksellista. Workshopeissani on käytössä useita erilaisia välineitä, joiden käytön opastan. Väreinä käytämme runsaspigmenttisiä akryylimaaleja. Workshopissa käymme läpi perusasioita värien sekoittamisesta ja opastan sinua myös löytämään haluamasi sävyn. Olen käytettävissä koko workshopin ajan, autan ja opastan tarvittaessa.

Järjestän taide workshopeja ateljeellani sekä yhteistyökumppaneiden tiloissa. Olen tehnyt yhteistyötä Kuopiossa Ravintolamestareiden (Pannuhuone ja Kahvila Kantti) sekä Luodon kanssa. Lisäksi olen järjestänyt Paint & Wine -iltoja Varkaudessa Gaffer Cafeessa ja Joensuussa Kerubissa. Eräässä illassa sainkin lempinimeksi ”Lentävä kalakukko”, koska kierrän ympäri Savoa ja Pohjois-Karjalaa värit ja siveltimet kyydissäni.

Olet lämpimästi tervetullut oppimaan uutta, rentoutumaan ja ennen kaikkea pitämään hauskaa taiteen parissa! Minä lupaan sinulle, että tulet yllättymään siitä tunteesta, mitä tarjoamani taidehetki tarjoaa.

Järjestän maalaustapahtumia yrityksille sekä ryhmille! Oli kyseessä pikkujoulut, tyhy-päivä tai vaikka polttarit, tehdään maalaushetkestä teidän näköisenne ja herätetään henkiin taiteellinen puolenne! 
Lue lisää.

You don't have permission to register
X