Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Yksityiskohtia.

Noorasvard_30 Noorasvard_29Noorasvard_25Noorasvard_23

Sain palautetta sisareni tyttäreltä, että ”sä et ole päivittänyt sun blogia ainakaan kolmeen kuukauteen”. Tunsin pienen piston sydämessäni. Ai onko siellä oikeasti joku, joka lukee näitä minun tarinoitani tai oikeastaan onko siellä joku, joka huomaa jos näitä päivityksiä ei tulekaan?

Kirjoitin pitkän tekstin siitä, millaista elämäni on ollut vuoden vaihteen molemmin puolin. Kuinka olen polkenut paikallani ja räpiköinyt, että saan pidettyä pääni pinnan yläpuolella. Sitten ymmärsin, miten naurettavalta kuullostan. Näin uuden vuoden kynnyksellä seisoessani olen päättänyt kääntää ajatusmaailmani positiivisempaan suuntaan. En halua, että uusi vuosi käynnistyy surkutellessa tai kuten siskoni sanoisi, märisemällä. Niinpä pyyhin koko tekstin pois ja samalla sain pinnan taas tyyneksi.

Olen nostanut pastellisävyt esiin koristamaan olohuonetta ja ostanut tulppaaneja. Nämä molemmat ovat varma kevään merkki. Olen kuunnellut kyllästymiseen asti Beatlesia ja tanssinut ympäri keittiötä punaviinilasin kanssa. ”And I love her” on suosikkini. Olen luovuttanut taistelussa jäätyviä putkia vastaan. Kun ei vaan enää jaksa, niin olkoot. Olen murtunut kuullessani suru-uutisia, mutta myös samalla miettinyt, miten hienoa on ollut saada tuntea nämä ihmiset. Mustassa mekossa edustaessani kuulin myös ilouutisen, elämän kiertokulku on ihmeellinen.

Olen kiitollinen, että elämä on kuljettanut juurikin niiden pahimpien karikoiden kautta, eihän täällä muuten oppisi arvostamaan yhtään mitään. (Tällä hetkellä arvostan esimerkiksi juoksevaa vettä, että voi ihminen olla onnellinen pienistä asioista.) Pidetään siis mieli valoisana ja nautitaan pienistä yksityiskohdista, ne kuitenkin ovat osa kokonaisuutta. Kevättä ja valoisampia päiviä kohti olemme kuitenkin menossa, sanokoot pakkasmittari mitä hyvänsä. Kyllä se pakkasukon selkä jossain vaiheessa murtuu.

Kuvissa esiintyy yksityiskohtia uusimmasta taulustani, siitä lisää huomenna.