Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

When life gives you lemons…

… take a photo.

_MG_4432Lemonslemons2vaaka2vaaka

Viime päivät ovat jotenkin olleet hirvittävän harmaita, siksi ajattelin piristää teitä pienellä väriterapialla. Minulla ei ole mitään vastaan näitä leutoja talvipäiviä, päin vastoin. Nimittäin viime viikon kireät pakkaset pistivät koko meidän talon sekaisin. Viikko sitten putket olivat jäässä ja niitä sitten sulateltiin imurin ja hiustenkuivaajan voimin. Onneksi taloomme on putkiremontti tehty ja siksi selvisimme säikähdyksellä. Yhdestä huoneesta oli myös patterin termostaatti rikki ja vaihdoimme tilalle kokonaan uuden patterin. Yhden vuorokauden aikana teimme siis sekä putki- että sähkömiehen töitä. No, nyt sitä ollaan viisaampia! :)

Meillä on muuten ihan selkeä työnjako tällaisissa tilanteissa. Arvatkaa kumpi hoitaa ajatustyön, ottaa asioista selvää sekä ilmoittaa tehtävienjaon? No tämä insinöörin tytär tietenkin… ;)

Mutta näihin sitruunoihin ja sipuleihin. Tuo Grapponia kulho sekä Barokki jälkiruokakulhot ovat tupaantuliaislahja rakkaalta mummiltani. Kun olin lapsi, mummi tarjoili aina jäätelöä (vanilja- tai nougatjäätelöä, jossa jälkimmäisessä siskoni mielestä oli roskia) tästä Grapponiasta. Samoin tuo keittiövaaka on lahja mummiltani. Hän oli viemässä sitä kirpputorille ja minä meinasin pyörtyä siihen paikkaan. Nyt nämä molemmat koristavat keittiötämme ja ovatkin päivittäin käytössä. Minulle molemmat ovat hirvittävän tärkeitä aarteita.

Jospa tänä perjantaina ei tarvitsisi sulatella putkia vaan saisin keskittyä ihan muuhun. Viikonlopun ajattelin startata ensin puhelulla mummille sitten suuntaan juoksulenkille ja loppuaika meneekin siveltimen tahtiin. Minulla on nyt jokin ihmeellinen raivaus käynnissä kotona (ja päässäni, heh) ja hamuan ympärilleni raikkautta, valoa ja viherkasveja. Joko siis voi puhua keväästä? Ränneistä ainakin tiputtaa vettä, joka on minulle selvä kevään merkki! Ihanaa viikonloppua ystäväiset!