Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Vuosi 2016 nippuun – osa 1.

Blogilleni on ilmestynyt jostain uusia lukijoita (moikka vaan!) ja ajattelin tehdä tällaisia ”vuosi nippuun” -postauksia, joissa käyn hieman läpi, mitä kaikkea vuosi 2016 pitikään sisällään.

TAMMIKUU

Tammikuuta varjosti läheisen poismeno sekä hurjat pakkaset. Muistan, kuinka tulimme Brysselistä hyytävän kylmään, mutta niin kauniin aurinkoiseen Suomeen. Olohuoneessa näytti olevan valloillaan pastellisävyt ja yksi musta-kultainen taulu valmistui. Tuo olohuone näyttää muuten aika kivalta, pitääkin kaivaa nuo vaaleanpunaiset tyynyt taas esiin.

Bry_5

Noorasvard_28

olohuone_4

HELMIKUU

Helmikuussa kiertelimme huutokauppoja, jaoin pari DIY sekä ompeluohjetta ja maalasin tauluja. Minulla on jotenkin ihan hämäränpeitossa mitä muuta tuolloin tapahtui? Muistan, että olin todella kiireinen. Kevätlukukausi liiketalouden opintojen parissa oli juuri startannut ja opiskelujen myötä, kevät oli melkoisen raskas.

tyohuone_7

Lautasliina_11

tyohuone_6

MAALISKUU

Kevät teki tuloaan ja valon määrä alkoi lisääntyä. Maalasin taulun erääseen upeaan kotiin ja näköjään kotona oli paljon kukkasia niin tulppaaneiden, ruusujen kuin narsissien muodossa. Otimme myös valokuvaajaystäväni kanssa kuvia uusille internetsivuilleni. Niistä puheenollen, mieleni haikailee taas uudistamista… Jospa sitä tulevan kevään aikana taas innostuisin koodaamaan.

noorasvard_6

olohuone_2

Kastehelmi_2

HUHTIKUU

Huhtikuussa esittelin blogissani peräti kolme taulua. Huhtikuussa meillä käynnistyi piharemontin ensimmäinen vaihe, kun puita kaadettiin talon ja saunarakennuksen väliltä. Yhden viikonlopun siivosimme pihaa, minä risusavotan parissa, puolisoni halkoi puita, joita sitten pinosimme yhdessä. Tuolloin oli vielä lunta aika hurjasti ja lampikin oli jäässä, mutta ilmat alkoivat jo  hiljalleen lämpenemään. Pääsiäisenä pilkimme ystäviemme kanssa meidän takapihalla, kairasimme kuohuviinipullolle reiän ja sytytimme jäälle nuotion, jossa paistoimme makkaraa. Ai että oli mukava päivä. Kukatkin näyttivät viihtyvän auringon lämmittämällä verannalla.

Pinkki_taulu_3

Noorasvard_4

Tuohi_1

TOUKOKUU

Rantasaunan remontti edistyi vauhdilla, pihassamme nökötti kaivinkone ja istutuslaatikoissa vihersi. Minulla oli käynnissä viimeiset tentit sekä tehtävien palautukset ja olin todella stressaantunut. Myöskään pihalla vellova sekasorto sekä käynnissä oleva remontti ei helpottanut oloani yhtään. Puolisoni asetti tavoitteeksi, että saunoisimme rantasaunassa juhannuksena.

ruohosipuli_1

kaivinkone

SIrapila_1

KESÄKUU

Sain taas yhden taulun valmiiksi, piha alkoi ihanasti vihertämään ja kiertelimme huutokauppoja. Tuli ihan ikävä kesää, kun katselin kesäkuussa julkaistuja kuvia, oi että. Opiskelut olivat kesän ajan tauolla, mutta remontti jatkui. Rappasimme eräänä viikonloppuna rantarakennuksen sokkelin. Muistan, että sinä viikonloppuna oli ihan järkyttävän kylmä. Rantasaunan takkahuone saatiin viimeisteltyä, vain kaminan asennus jäi myöhemmälle. Ja me muuten saunottiin juhannuksena…

noorasvard_taulu_6

sokkeli_jälkeen_4

käsittelemätön_lattia_2

Siinäpä oli vuoden 2016 ensimmäinen osa. Tuntuu, että tuo puolivuotinen on minulla ihan hämärän peitossa, olin niin stressaantunut tuon alkuvuoden. Saunarakennus saatiin kuin saatiinkin valmiiksi ja siitä lisää kuvia seuraavassa puolivuotiskatsauksessa.

Oli kyllä hauska selata vanhoja kuvia, niiden kautta tulee tietyt hetket todella elävästi mieleen. Tuon rantarakennuksen remontin aikana kävimme kyllä tunteiden kirjoa läpi, milloin tiuskimme toisillemme silkasta väsymyksestä ja välillä taas ihmettelimme, että miltä rakennus näytti aikaisemmin ja miten paljon olemme saaneet aikaan. Olihan meillä apujoukkoja, mutta silti. Jos olisimme tieneet, mihin lähdemme, emme olisi aloittaneet ollenkaan…

Seuraavassa puolivuotiskatsauksessa kurkistetaan heinäkuun lämpöön ja pitkään sekä pimeään syksyyn.