Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Verannan budjettisisustus.

veranta6 veranta8 veranta3 veranta4 veranta5
Tervetuloa meille! Tässäpä meidän talomme käyntikortti, veranta. Verannan sisustus sai alkunsa meidän tumman viininpunaisesta ulko-ovesta. Viininpunainen ei ole minun lemppariväri, ei ollenkaan. Ajattelin taas, että mitä et voi peittää korosta, joten verannan ”punainenlanka” löytyi melko helposti.
Veranta on todellinen budjettitoteutus (kuten moni muukin asia meillä, heh). Korituolit ja pöytä kustansivat pyöreät 0 euroa, toisen roska, toisen aarre vai miten se meni. Harmaa matto on tuotu meidän vanhan asunnon lasitetulta parvekkeelta, leikkasin sen sopivaksi ulko-oven ja eteiseen vievän oven väliin. Viininpunainen ”itämainen” matto oli ennen meidän vanhan asunnon eteisessä. Harmaat istuintyynyt ovat kesäkalusteiden tyynyjä, jotka otin hyötykäyttöön nyt talven ajaksi.
Julisteen kehykset ja harmaat ruukut ovat uusia hankintoja, muuten kaikki on toteutettu olemassa olevilla esineillä. Nuo ruukut muuten löysin puoleen hintaan, joten ei niillekään montaa euroa jäänyt hintaa. Tuo juliste on minulle rakas ja se on kulkenut mukanani ainakin kymmenen vuotta. Kerran sain sen seinälle, mutta se tuli kehyksineen päivineen rytinällä alas. Sen jälkeen olen säilyttänyt sitä rullalla ja vihdoin löysin sille sopivan paikan. Sävythän siinä ovat mitä mainioimmat ajatellen verannan muuta sisustusta, miten sattuikaan! Verhot tosiaan saavat olla paikallaan kevääseen saakka, sitten ehkä vaihdan ne yksivärisiin.

Voi että, en malta odottaa kevättä, kun aurinko alkaa lämmittämään. Voi iltapäiväkahvi (minttukaakao) maistua aika makoisalta näissä tuoleissa! Kevääksi ajattelin hankkia tuoleille lampaantaljat. Eikö olisi aika kivat? Ensi kesänä meinasin käsitellä nuo korituolit jollain sävytteellä, joku kuultoharmaa voisi olla aika kiva tai tiedä vaikka hurjaannun ja maalaan ne mustaksi! Saa nähdä.

Tiedän, että veranta on aika mummolamainen, mutta niinhän meidän talokin on :) Ja toisaalta, kun muuttaa 55,5 neliön kaksiosta kolme kertaa isompaan taloon, niin on vaan pakko tehdä joissain asioissa kompromisseja ja vähän miettiä hankintojen hintojakin. Tämä nyt on tällainen edullinen ja väliaikainen versio, mennään tällä nyt toistaiseksi…

Onko ihan mauton ja vanhanaikainen vai ihan jeesjees?

Suloista sunnuntaita!