Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Vanhan senkin uudistamista.

Taisin jokin aika sitten todeta, että en ota yhtään uutta projektia tehtäväkseni.

No mitä teen, kun näen potentiaalisen huonekalun myynnissä? No ostan sen, tietenkin.

Elämäni on tällä hetkellä sellaista myllerrystä, että ylimääräistä aikaa ei yksinkertaisesti ole, eikä minulla olisi ollut aikaa alkaa toteuttamaan tätäkään projektia. Onneksi saman katon alla asuu yksi vähemmän vapaa-ajalla työllistetty henkilö, joka kääri hihat ja aloitti hiomis- sekä maalausurakan puolestani.

Minulla ei ole kunnollisia kuvia senkin alkuperäisestä asusta, mutta jotakuinkin tällaiselta se näytti:

lipasto_1

Ihastuin senkissä pyöristettyihin kulmiin ja sen koko oli juuri passeli olohuoneeseemme. Lasiovet olivat ehjät ja muutenkin yleisilme oli melko siisti. Pyörittelin pitkään värivaihtoehtoja ja lopulta päädyin tylsään, mutta niin varmaan valkoiseen.

Tässä lopputulos:

lipasto_5lipasto_3

Irroitimme raskaan puuhyllyn ja tilasin paikallisesta lasiliikkestä sen tilalle kirkkaan lasihyllyn. Senkin ilme keveni huomattavasti. Lasihyllyn lisäksi, senkki sai jotain muutakin uutta sisäänsä:

lipasto_2 lipasto_4

Liimasin senkin sisäpuolelle LED-nauhan. Pituutta nauhalla oli metri ja sitä olisi voinut tarvittaessa lyhentää saksilla. Tuo pituus oli kuitenkin juuri oikea. Senkin yläkulmaan porasimme pienen reiän, josta johdot sekä katkaisijan sai pujotettua ulkopuolelle. Miksi en ole aikasemmin tajunnut käyttää näitä nauhoja? Ihan hurjan käteviä.

Melko pienellä vaivalla (ja edullisesti) tästäkin huonekalusta sai taas raikkaamman yksilön. Tuo ilme jotenkin modernisoitui hyllyn sekä valojen myötä. Sellainen projekti tällä kertaa.

Nyt kun aamut, päivät ja illat ovat synkkiä, niin tämä senkki saa nyt toimia valoterapeuttinani.