Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Valoja verannalla ja jännittäviä tilanteita

No niin, viimein sain verannankin hieman valoisammaksi. Viime päivinä räntää on tullut vaakatasossa ja seuraavaksi sade on sulattanut juuri sataneen kerroksen pois. Kyllä nyt saisi tulla lunta, ihan vain sen mukanaan tuoman valoisuuden vuoksi.

  

Olen arkisin aika paljon yksin kotona ja olenkin tässä vuosien saatossa tottunut elelemään itsekseni omakotitalossa. Koska rakastan jännitysdekkareita (Kepler ja Ahnhem ovat parasta, mitä tiedän), on mielikuvitukseni varsin vilkas, joten luulisi, että säikähtäisin jokaista narahdusta, mitä vanhassa talossa kuuluu, mutta ei. Minua ei siis pelota pimeys, ei narisevat lattiat eikä itsekseni olo.

No, tällä viikolla meillä oli melkoisen massiivinen sähkökatkos. Voin kertoa, että se on muuten aika jännä tunne, kun olet illalla itseksesi kotona suihkussa ja yht´äkkiä valot vaan sammuvat. Valokatkaisin on luonnollisesti oven ulkopuolella, joten pienen hetken mietin, että onko tämä sähkökatkos vai sammuttiko joku juuri oven takana valot… Hrrrrr.

Oli melkoista taiteilua yrittää jotenkin selvitä pilkkopimeässä, vettä valuvana, toisessa kämmennessä juuri puristettu suihkusaippua. Harvemmin sitä kun kännykkää tai taskulamppua ottaa mukaan suihkuun, niin käsikopelolla etsin siinä pyyhettä ja kylpytakkia.

Ei siis ole omakotitaloasuminen tehty heikkohermoisille, kun joutuu itsekseen selviytymään tällaisista tilanteista. :) Sähköt sitten palasivat aikanaan ja itseasiassa ne taisivat katketa yön aikana toistamiseenkin. Vaikka olen tottunut olemaan yksin, ei minua ihan metsän keskelle kyllä saisi itsekseni asumaan, enkä olisi valmis luopumaan katuvaloista.

Mikähän siinä on, että näitä juttuja sattuu juuri silloin, kun puoliso on reissussa? Kerran tuli vuosisadan lumimyrsky ja kolasin pihaa kolme tuntia, että pääsen aamulla töihin, kerran taisi jäätyä putket. Kerran meidän ilmalämpöpumppu oli epäkunnossa ja minun takan lämmitystaidoilla sain talon sisälämpötilan laskemaan 16 asteeseen. Onhan näitä…

Mukavaa marraskuun viimeistä sekä viikonlopun odotusta!