Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Vähän vielä viime vuodesta.

Uppouduin hetkeksi vanhoihin kuviin ja oli oikeastaan aika terapeuttista käydä viime vuosi läpi niiden kautta. Tavallaan elämä yleisesti oli tasaista, mutta muutamia tähtihetkiä vuoteen mahtui. On muuten hurjan paljon kuvia tiedossa… :P Alkuvuodesta valmistelin ensimmäistä taidenäyttelyäni/hyväntekeväisyystapahtumaani, fiilistelin Krakovan lomaamme ja valokuvasin niin jäätynyttä Kallavettä, kuin ystävän uutta tulokasta.

tammi helmi maalis

Keväällä myös kokkailimme ihan hurjan paljon, tein kattilaleipää, kuntoilin ihan liikaa ja olin aika väsynyt. Päällystin Kilta-tuolin ja iloitsin, kun tauluni pääsi Cosmopolitaniin. Vappupäivänä kävin räntäsateessa juoksemassa ja juhlin synttäreitäni Bollinger-pullon kera. Muistan myös, kuinka epätoivoisesti etsimme omaa asuntoa. Minua ahdisti asua silloisessa kaksiossamme ja uutta kotia ei tuntunut löytyvän millään…

huhti2maalis3huhtitouko3touko touko2

Kunnes koitti kesäkuu ja unelmiemme talo löytyi. Päässäni alkoi mylläkkä. Tehdäänkö remonttia, mitä pitää hankkia, mitä vanhaa pitää myydä… Kaupat lyötiin lukkoon elokuussa ja syyskuun alussa muutimme. Siinä välissä matkustimme Portugaliin, mökkeilimme ja hypimme tasajalkaa elämäni ensimmäisillä festareilla. Kesällä minulla oli ihan hirvittävästi virtaa. Heräsin aamunkoitossa juoksemaan tai kuvamaan usvaa järvelle. Elämä oli ihanaa!

kesä2 kesä heinä heinä2

Syyskuussa muutimme, teimme pintaremonttia, päällystimme huonekaluja ja huokailimme, että tässä se nyt on, unelmiemme talo. Syyskuussa kävimme myös viikon verran Espanjan lämmössä juhlimassa appiukkoni syntymäpäiviä. Syyskuun lopussa keräsin myös luumusatomme talteen ja lokakuussa alkoikin kaamos. Vettä ja pimeyttä. Juoksin aamulla 5.30 lenkkejä, koska tiesin, että illalla en enää jaksaisi liikkua, mutta liikkumaan oli pakko päästä, että jaksoi. Eikö kuullosta ihan hassulta?

syys3 syys1 marras2elo1piha7 elo

Loka- ja marraskuu olivat jotenkin todella väsyneitä ja harmaita kuukausia. Maalasin tauluja ja sain myös vihdoin uudet nettisivuni auki. Siitä onkin lähtenyt tavallaan uusi ajanjakso käyntiin, koska nyt en ehtisi tekemään muuta, kuin maalaamaan. Se on kyllä ihan uskomattoman ihana asia. Vietimme myös mummini 90-vuotis syntymäpäiviä meillä kotona. Joulukuussa valmistelimme reissuun lähtöä, siksi kotona ei joulunvietto juurikaan näkynyt. Vietimme viikon Berliinissä ja sitä reissua muistelen hymyillen.

kuusi2lokajoulu3 joulu2 joulu1

Vallan onnistunut vuosi siis! Minulle ehkä tärkeimpinä tapahtumina jäi mieleen tuo hyväntekeväisyystapahtuma, ihanat reissut sekä tietysti oman kodin löytyminen. Meillä muuten vuosi vaihtui niinkin villisti, että nukahdin ennen puoltakymmentä sohvalle ja raahauduin väkisin puoliltaöin jäälle kuvaamaan raketteja, joita mieheni ampui. Jotenkin minusta uudenvuoden juhlinta tuntuu joka vuosi enemmän ja enemmän turhemmalta. Liekö tämä ikä sitten tehnyt tepposiaan? :) Toivotan siis edelleen äärettömän ihanaa kuluvaa vuotta! Pitäkää itsestänne ja toisistanne hyvää huolta!