Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Uusi taulu.

taulu8 taulu9 taulu15 taulu14 taulu10 taulu7

Tammikuu on tehty tulppaaneista, uusista tauluista… ja ötököistä.

Tässäpä taas yksi maalaamani taulu, joka on jo matkalla uuteen kotiin. Toivomuksessa oli valkoista, harmaata, mustaa sekä kultaa ja sitähän asiakas sitten sai :) Itse tykästyin tähän tauluun kovasti. Se nimittäin kuivui minulla tuossa lipaston päällä ja nyt sen paikka on taas tyhjä. Semmoinen tällä kertaa, mitä tykkäät? Pikkusen minua ärsyttää tämä ainainen hämäryys ja näiden kuvien laatu, taulukin on ihan eri näköinen luonnossa. Oen aika laiska korjaamaan kuvien laatua, joten näillä mennään nyt toistaiseksi. Eilen tosin huomasin, että päivä on hieman jo pidentynyt, jee sille!

Niin ja mitä nuihin ötököihin tulee, niin eilen koin elämäni järkytyksen, kun kädelleni tipahti neljän sentin mittainen tuhatjalkainen. Kestän kyllä hiiret ja hämähäkit, mutta tuhatjalkaiset ovat kyllä nounou -listalla. Hämähäkkejä en tapa, syksylläkin nostelin lukit hellävaroen ikkunasta pihalle, mutta tuota ötökkää jahtasin ympäri kellarin lattiaa. Mokoma karkasi pakastimen alle ja raivoissani heittelin pyykinkuivaustelineet sekä mopit edestä ja siirsin jopa pakastimen, mutta en enää örkkiä löytänyt. Hyi että sentään. Kyseessä ei siis ollut sellainen karvainen tuhatjalkainen vaan sellainen ällöttävä kipittävä tummanruskea versio. Vieläkin puistattaa. Että sellainen kohtaaminen minulla eilen, kaikkeen tässä näköjään pitää varautua. Varmaan tämäkin kaveri oli tullut lämmittelemään meille, kun tuota pakkasta taas riittää!

Toivotaan, että tuo aurinko näyttäytyisi myös viikonloppuna ja saisin kuvattua seuraavan taulun, jonka toivottavasti saan tällä viikolla viimeisteltyä. Siveltimen alla on tällä kertaa hieman lämpimämpiä sävyjä… :)