Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Uusi koti.

Niin kuin aikaisemmin kerroin tässä postauksessa, syksyni tulee olemaan todella erilainen. Minun täytyy opetella paljon uusia asioita aina remontoinnista ja talon huoltamisesta, puutarhan hoitoon. Uusi kotimme on onneksi jo remontoitu ”lattiasta kattoon”, joten pientä värien päivitystä suurempaa remonttia ei onneksi ole tiedossa. Hieman uutta tapettia pintaan ja tiedän, että uusi kotimme alkaa näyttämään hiljalleen omalta. Tai no, ehkä ajattelen liian positiivisesti, ainahan talossa on jotain pientä laitettavaa ja näitä fiksailuja tulee vielä varmasti eteen.

Olen päässäni remontoinut kotiamme valmiiksi, joten osaan kuvitella miltä meillä piakkoin näyttää. Tai no piakkoin, ööö… hiljalleen on ehkä parempi sana. Blogini suunta tulee pysymään onneksi melko samana tämän minulle suuren muutoksen myötä. Taulujen maalaamista, ompelemista, huonekalujen verhoilua, DIY -vinkkejä ja kokkailua en lopeta, vaan näitä tulen harrastamaan tulevaisuudessa paljon enemmän. Saan nimittäin oman työhuoneen vai pitäisikö puhua ateljeesta? :) (Minusta minun pitäisi hommata ateljeehen viinikaappi, eikö?)
Toivottavasti pysyt mukanani ja nautit blogistani vastaisuudessakin, koska minulla on niin kivoja juttuja sinulle kerrottavana ja näytettävänä. Tiedossa ainakin pientä pintaremonttia ja onhan meillä tuo idyllinen rantasaunakin laitettavana, sen remontti siirtyy kyllä tässä kaiken hässäkän keskellä ensi kevääseen.

En vieläkään meinaa uskoa, että meillä on talo! Tämä iskee tajuntaan luultavasti silloin, kun kannan ensimmäiset muuttolaatikot ja entinen vuokra-asunto on siivottu ja tyhjä… Tai viimeistään silloin, kun ensimmäinen talvipakkasten jälkeinen sähkölasku tipahtaa postiluukusta…