Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Uusi kirjahylly.

tikkaat_5 Tikkaat_4 TIkkaat_3 tikkaat_2 tikkaat_1

Minua alkoi hymyilyttää tämä värien iloittelu näissä kuvissa. Olenko kenties lipsumassa tiukasta estetiikastani? Näköjään. En omista kauniita ”kahvipöytäkirjoja” vaan rehellisiä puutarhan hoidosta kertovia ja ”kuinka selviän rintamamiestalossa” -kirjoja. (Tällä hetkellä tuntuu, että huonosti, kiitos tuon pakkasen.) Kaikki nämä opukset ovat osoittautuneet erittäin tarpeellisiksi. Tuon Perinnemestareiden Rintamamiestalo -kirjan ostin, puutarhakirjat taas ovat lahja mieheni sukulaisilta. Kiitos niistä, ihan paras lahja tällaiselle vihertävälle peukalolle. Niin, voisihan nuo räikeimmät kirjat vuorata vaikka ruskealla pakkauspaperilla… Saa nähdä, milloin innostun moiseen.

Mutta eikö olekin kaunis kirjahylly? Vanhat maalarintikkaat ovat alunperin hankittu antiikkiliikkestä ja minä nappasin ne itselleni nettikirpparilta. Olen kauan haaveillut tällaisista, mutta ajattelin, että sopivat osuvat vielä kohdalle ja juuri niin kävikin. Kyllähän maalarilla pitää tikkaat olla. Nämä osoittautuivat vielä oikein tukeviksi yksilöiksi, joten ihan oikeaa käyttöäkin näille tulee varmasti olemaan. Ne tuovat myös vähän rosoisuutta tähän muuten niin vaaleaan sisustukseen.

Lopullista tikkaiden paikkaa en ole vielä päättänyt. Nämä voisivat toimittaa esimerkiksi yöpöydän virkaa. Olen myös haaveillut muuttavani vierashuoneemme hämyiseksi kirjastoksi, jonka nurkkaan nämä sopisivat mainiosti… Mutta kirjasto se vaatisi ensinäkin lisää kirjoja ja remontointi vaatisi aikaa sekä pitkiä pinnoja. Ihan tällä hetkellä ei remontti siis ole ajankohtainen, koska keväällä alkaa taas saunarakennuksen viimeistely.

Huomasin, että en ole kertonut mihin syksyllä saunarakennuksen remontin osalta jäimme, joten remonttipäivitystä on tulossa piakkoin!