Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Työhuoneen pintaremonttia ja miltei järjetön varaston tyhjennysmyynti!

Vuosi sitten kesäkuussa unelmoin omasta työtilasta. Asuin tuolloin pikkuruisessa vuokrakaksiossa, joka toimi väliaikaisena kotinani. En liiemmin viihtynyt tuossa asunnossa, mutta monta ihanaa muistoa niihin muutamaan hassuun asuinkuukauteen kyllä mahtuu. Se oli yksi elämäni onnellisimmista ajanjaksoista. Tuolloin vain haaveilin erillisestä työtilasta ja kipuilin sitä, kun asiakkaat kävivät kotonani katsomassa tauluja ja puitteet olivat, mitä olivat. Ne tilanteet tuntuivat jotenkin hirvittävän noloilta.

Enpä olisi tuolloin uskonut, että tulen joskus kirjoittamaan postausta omasta, erillisestä työhuoneesta. Etsin kohtuuhintaista työhuonetta jonkin aikaa. Aloin olemaan todella kyllästynyt siihen, että jouduin raivaamaan tilaa maalaamista varten. Asuin taulujeni keskellä ja niiden siivoaminen pois jokaisen maalauskerran jälkeen tuntui turhalta ja aikaa vievältä. Minulla oli myös vaikeuksia keskittyä maalaamiseen, koska tuntui, että kotona oli aina jotain tekemistä (varsinkin remontin aikaan). Plussaa toki oli se, että pystyin aloittamaan työskentelyn vaikka heti herättyäni.

Laitoin ilmoituksen kahteen eri kanavaan ja sitkeän etsimisen jälkeen, tärppäsi. Ennen sitä oikeaa, kävin katsomassa pariakin eri kohdetta. Ensimmäinen oli liian suuri ja kallis, toinen taas oli sellaisella alueella, että ajatuskin siellä työskentelystä pimeinä marraskuun iltoina, pörhisti niskakarvojani.

Lopulta kuitenkin löysin sopivan kolon. Työhuoneeni ei ole mikään kaunistus, se on kellarissa ja kutsun sitä bunkkeriksi. Sain kuitenkin tehdä tilalle, mitä halusin ja niinpä ensimmäisenä maalasin kirkkaan keltaiset 70-luvun kaapinovet vähän neutraalimman sävyiseksi. Taulut kaipaavat ympärilleen rauhaa ja vaaleita sävyjä, joten käytin kaapinoviin maaleja, joita jäi yli remontista. Tilaan on vielä asennettava muutama spotti, jotta valo riittää myös niinä vuoden pimeimpinä aikoina.

Remontin yhteydessä löytynyt vanha ovi pääsi myös hyötykäyttöön. Ostin sen alle säädettävät pukkijalat ja voi sitä riemua, kun pystyn nyt työskentelemään sen ääressä seisaaltaan! Siis ihan mahtavaa! Lisäksi saan nostettua taulut seinille kuivumaan, kunhan saan porattua muutaman propun/ruuvin paikalleen. Kalustin huoneen olemassa olevilla tavaroilla, vanha matto pääsi lattialle ja lumikenkätuolissa on kiva hörpätä välillä kahvit.

Olen käynyt nyt muutaman kerran työskentelemässä bunkkerissa ja ainakin nyt, tilan vuokraaminen tuntuu järkevältä ratkaisulta. Vielä kun saisin vuorokauteen lisää tunteja. :)

Ajattelin tämän työhuoneen löytymisen kunniaksi pistää järjettömän varaston tyhjennysmyynnin pystyyn!

Minulla on vielä muutamia julisteita varastossa ja uusi työhuone siivitti minut suunnittelemaan jotain uutta! Palataan näihin uusiin juttuihin hieman myöhemmin, nimittäin haluan kuulla teidän mielipiteitä ja ajattelin siihen yhteyteen järjestää myös arvonnan. Mielestäni uudelle täytyy ensin tehdä tilaa, joten päätin järjestää tämän alennusmyynnin ensin:

Järjetön varaston tyhjennysmyynti.

Nyt kaikki signeeratut ja numeroidut julisteet

– Koodilla Elokuu1: 1 kpl 25 euroa (norm. 59 e)

– Koodilla Elokuu2: 2 kpl 40 euroa (norm. 118 e)

Tämän lisäksi tarjoan ilmaisen toimituksen. Tarjous on voimassa 14.-16.8.2020 tai niin kauan, kuin tavaraa riittää.

Tästä pääset tekemään ostoksia.