Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Tuki pioneille ja ilta-auringon ihastelua.

Heräsin viime yönä ukkosen jyrinään ja näin unta hämähäkeistä, ihanaa. Nihkeiden sekä levottomien yöunien jälkeen aamun harmaus ja sade ei oikein piristänyt valmiiksi nuutunutta oloani. Hieman huokaillen join aamukahviani ja mietiskelin, minne se eilinen ihana lämpö ja aurinko taas katosivat. Meidän tontti on muuten etelään, joten saamme nauttia auringosta koko päivän. Varsinkin ilta-aurinko on mielestäni se tunnelmallisin ja usein vaeltelen ympäriinsä kameran kanssa ikuistaen pihaamme omiin kuva-arkistoihin. Niistä onkin sitten kiva jälkeenpäin tarkastaa, mitä kasvoi milloin missäkin. Tässäpä taas muutama kuva viikonlopulta.

pioni_1pioni_2

Pionit ovat kasvaneet hurjasti ja kaipasivat jotain tukea. Olen nähnyt jossain ihan tähän tarkoitukseen tehtyjä tukia, mutta enpä minä ole ehtinyt käymään puutarhamyymälöissä. Löysin varastostamme vanhoja bambuisia sauvoja sekä onkivapoja. Tökkäsin ne maahan ja kieputtelin pioneiden ympärille vihreää rautalankaa, hyvin on tämä viritykseni toiminut. Hyödynsin myös ylimääräisiä kivilaattoja. Noiden tuijien ja pionipenkin välissä oli maakaistale, jossa kasvoi vain koiranputkea, joten tein kivilaatoista tuollaisen pienen ”polun”. Maa viettää tuossakin kohdalla alaspäin, joten näistä laatoista syntyi vähän kuin vahingossa portaat. Nyt ei mene varpaat multaan salaattien ja yrttien hakumatkalla.

lyhdyt_2 lyhdyt_1pihlaja

Meidän saunan vieressä on vanha pihjala, jonka tiheä oksisto muodostaa kivan katoksen, joka toimii melkeinpä sateensuojanakin. Kunhan saamme saunan remontin valmiiksi ja sähköt vedettyä, niin suunnittelin näille pihlajan oksille valosarjaa tuomaan tunnelmaa. Nyt nostin oksien tyngille vanhat, sään armoilla olleet lyhdyt. Ihan hauska tuo puu on nyt toistaiseksi noinkin. Viimeisessä kuvassa on muuten hieman vinkkiä siitä, mitä täällä työleirillä puuhastelimme juhannuksen aikaan. Kyseessä on yksi helpoin ja onnistunein ”tuunaus”, jonka olen tehnyt. Kerron tästä huomenna lisää! Nyt jännittämään, mitä meidän saunallamme tapahtuu tänään. Siellä pitäisi olla työmiehet uurastamassa tälläkin hetkellä. Hih, jänskää…