Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Toivo – uudesta taulusta ja yhteistyökumppanihaku!

Pitkästä aikaa tarinaa taulun takaa. Tämä taulu, ”Toivo” -nimeltään, jäi ilokseni kuopiolaiseen kotiin. On mahtavaa, että minut ovat löytäneet myös nykyisen kotikaupunkini asukkaat ja moneen kuopiolaiseen kotiin olen saanut tehdä erilaisia teoksia.

Itseäni eniten koskettavat teokset, joiden takana on jokin tunne tai tarina. Tämän taulun nimi ”Toivo” kertoo teille varmasti riittävästi. Taulu on muistutus siitä, että vaikeista ajoista tai tapahtumista on selvitty. Aina on toivoa, vaikka se ei ehkä synkimmillä hetkillä siltä tuntuisikaan – tiedän tämän omasta kokemuksesta. Selviytyminen vie aikaa, mutta kärsivällisyys palkitaan. Mieti, että joku päivä voit kertoa muille, mistä selviydyit ja näin voit toimia rohkaisevana esimerkkinä. Täytyy myös muistaa se, että myrsky kasvattaa selviytyjiä, niin se vain on.

Mieti, että joku päivä voit kertoa muille, mistä selviydyit ja näin voit toimia rohkaisevana esimerkkinä. Täytyy myös muistaa se, että myrsky kasvattaa selviytyjiä, niin se vain on.

Takana on ensimmäinen arkiviikko loman jälkeen ja jo nyt tuntuu siltä, että viikonloppujen ihanuus korostuu. Pitkästä aikaa huomasin oikein odottavani viikonloppua, vaikka tällä hetkellä arjessani ei olekaan mitään vikaa. No, hieman seesteisempää tämä elämä voisi olla. Kalenteri täyttyy puhelinpalavereista, tapaamisista yhteistyökumppaneiden kanssa ja ”toimistotöistä”. Totesin tässä, että taidan tarvita assarin, joka hoitaisi puolestani liikkuvia osia, ottaisi selvää asioista ja vastaisi sähköposteihin puolestani. Vapaaehtoiset, saa ilmoittautua! :)

Instagramin puolella kyselinkin jo yhteistyökumppaneiden perään! Olen hakemassa sisustuspainotteisia blogeja ja/tai Instagram-tilejä syksyn kuvioita varten. Laitathan minulle sähköpostia noora(a)noorasvard.com, mikäli yhteistyö kanssani kiinnostaa! Kerro hieman itsestäsi sekä blogistasi/tilistäsi, seuraajien määrästä jne. Jään innolla odottamaan viestiäsi!

Nyt toivotan ihanaa viikonloppua ja siirryn maalaustelineen ääreen <3