Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Tällaisena aamuna.

Tyohuone_2aamu

Aamut ovat minulle inspiroivinta aikaa. Herään viikonloppuisinkin ihan hurjan aikaisin, tänä aamuna tosin joutsenet herättivät. Aamuissa on sellainen tietynlainen tunnelma, saan työskennellä omassa rauhassa, itsekseni. Keitän pannullisen kahvia, laitan musiikin soimaan ja aloitan maalaamisen. Siinä omien ajatusten keskellä tulee mieleen mitä hurjempia ideoita, joista suurin osa ei ole toteutuskelpoisia. Toisaalta murto-osa näistä ideoistani ovat tällä hetkellä kehityksen alla, että ehkä tästä omasta ajasta, omien ajatusten keskellä on jotain hyötyäkin tulevaisuudessa. Kun puoliso herää, hän joutuu heti idea ryöppyni kohteeksi, kun pulputan hänelle asiat, joita olen aamun ajan päässäni pyöritellyt. Olen siis oikein ihanan raivostuttavaa seuraa aamuisin ja ehkä vähän muulloinkin.

Selasin tässä vanhoja kuviani vuoden takaa ja en voi käsittää, että noin vuosi sitten kannoin ensimmäiset hortensiat terassille. Vaikka lumi sulaakin silmissä, on meidän pihassa hurjat kinokset ja terassikalusteita ei tarvitse ihan vielä nostaa esille, grillistä puhumattakaan. Jospa sitä kuitenkin jotain rapsuteltavaa tuolta pihalta löytyisi. Ainakin viime viikonloppuna alkanut puusavotta jatkuu vielä tämän viikonlopun. Hyvä treeni siis tiedossa.

Syksyllä kaivoin yhden Puksipuun meidän rannalle ”talvehtimaan”. Hetken jo mietin, että olikohan se kuitenkin muovia, kun kinosten alta paljastui täysin vihreä yksilö. Minun taidoillani on ihme, että se on selvinnyt talven läpi. No, siinäpä yksi projekti tälle päivälle ja halkojen kantoon käy myös tieni. Taidan siinä sivussa levitellä kertyneitä kinoksia pitkin pihoja, joten reipas lauantai tiedossa.

Viettäkää aurinkoinen viikonloppu!