Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Tähtipölyä.

_MG_4580_MG_4565

Vieläkin olen hieman ihmeissäni, että sain puristettua nämä sivut näinkin valmiiksi. Niin, kiitos vielä apuvoimille. Uusille lukijoille tiedoksi, olen bloggaillut enemmän ja vähemmän noin parin vuoden ajan. Aikaisempi blogini oli blogger -palvelussa, josta siirsin tekstejäni tälle uudelle pohjalle. Olosuhteiden pakosta karsin melko rankalla kädellä vanhoja kirjoituksiani ja päätin, että aloitan tämän ”uuden aikakauden” siitä, kun muutimme nykyiseen taloomme.

Kuten varmasti olet huomannut, maalaan tauluja omaksi ja toisten iloksi. Rakastan myös tehdä itse asioita, verhoilen, ompelen ja olen myös melkoinen kulinaristi. Ideoita keittiöömme haen tutustumalla eri kulttuureihin. Olemme mieheni kanssa matkustelleet ristiin rastiin Eurooppaa ja minulle onkin kertynyt melkoinen määrä valokuvia reissuiltamme. Blogini käsittelee siis näitä osa-alueita, sekä toimii eräänlaisena ”päiväkirjana”. Halusin paikan, jonne voin dokumentoida itse tekemiäni asioita, kotimme muutoksia, suunniteltuja remontteja jne. Pääosaa kuitenkin näyttelee asia, jota rakastan, taulujen maalaaminen.

Pahoittelen, että tekstit ja kuvat aikaisemmissa postauksissa ovat vielä vähän sikinsokin, mutta päivitän niiden ulkoasua heti, kun kiireiltäni ehdin, joten pyydän pientä kärsivällisyyttä… :) Kaikki matkakertomuksenikin valokuvineen roikkuvat tuolla luonnosten joukossa, joten niitäkin lisäilen tänne hiljalleen.

Loppuvuosi siis näyttää osaltani kiireiseltä, mutta sepä ei haittaa. Onneksi minulla on kotona maailman paras assari, joka pitää huolen siitä, että ruokaa on edessä ja lasi on aina puoliksi täynnä (niin henkisesti, kuin fyysisestikin). Pää pursuaa ideoita ja päätin, että jostain minä ajan tälle kaikelle puserran. Jos sinulla ei ole niin kiire ja haluat tehdä itse jotain, niin täältä löytyy helppo ohje tuollaisiin paperisiin tähtiin. Minä jo ripustelin näitä vähän joka puolelle taloa. Niin ja otsikkoon viitaten, onhan nuo kuvat ihan todella rakeisia, joten pistetään tähtipölyn piikkiin… ;)