Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Syksyn suunnitelmista, sukulaisista ja yhdestä mahtavasta projektista.

Ajatus siitä, että syksy on ihan pian täällä, konkretisoitui viime yönä, kun hipsimme yön pimeinä tunteina kotiin. Olimme siis juhlimassa pikkuserkkuni valmistujaisia ja ilta oli hauskin pitkiin aikoihin. Jotenkin sitä näin aikuisiällä osaa arvostaa ystävyys- ja sukulaissuhteita aivan eri tavalla ja hauska yhdessä olo peittoaa meluisat baarit 1-0. Vaikka melua kyllä aiheutettiin ihan omasta takaa karaoken muodossa. :) Kotiin tullessamme, ilmassa oli selvästi syksyn tuoksua. Pihavalojen lähestymiskytkin oli myös jäänyt tältä kesältä laittamatta päälle ja synkkä, sateen jälkeinen pimeys tuntui jotenkin lohduttomalta. Onneksi yö oli kuitenkin lämmin, joten ihan niin syksyinen fiilis ei vielä kuitenkaan ollut.

Syksy on minulle aina uuden alku. Tänä vuonna minulla käynnistyy myös opiskelujen viimeinen vuosi ja olen myös aloittanut päättötyöni tekemisen. Koska olen maininnut aikaisemminkin täällä blogin puolella opiskeluistani, ajattelin nyt kertoa, missä mennään. Sukulaisuussuhteeni sekä päättötyöni liittyvät myös yhteen, nimittäin rohkeat pikkuserkkuni avaavat Kuopioon musiikkipainotteisen päiväkodin, Musiikkipäiväkoti Priimin ja minulla on ilo olla osa tätä kaikkea päättötyöni muodossa. Suunnittelin yritykselle internetsivut, jotka ovat nyt avattu. Päiväkoti avataan ensivuoden alussa, joten sivuja tullaan vielä päivittämään, varmasti vielä useaan otteeseen. :)

Tällainen päättötyö on minulle todella mieluinen. Minulla on jonkin verran taustaa  graafisesta suunnittelusta niin koulutuksen kuin työskentelyn osalta ja oma sisäinen nörtti nauttii koodin pätkistä sekä niiden muuttamisesta. Päättötyöhöni käsittelee myös yrityksen brändäystä, joka on minulle ennestään hieman tuntemattomampi alue. Tulen varmasti siis myös oppimaan uusia asioita päättötyöni ohessa. Toki myös toivon, että päättötyöni tulee toimimaan hyvänä lisänä CV:ssäni, nimittäin tämä on juuri sellaista työtä, jota joskus tulevaisuudessa haluaisin tehdä.

Innolla ja samalla kauhulla, odotan syksyä sekä opiskelujen käynnistymistä. Käykää ihmeessä tutustumassa Musiikkipäiväkoti Priimin sivuihin. Myös ilmoittautuminen päivähoitoon on jo aukaistu, siihen pääset tästä.

Kivaa, joskin sateista sunnuntaita sinulle! :)