Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Syksyn sisustelua

Näin elokuun viimeisenä täytyy hyväksyä se tosiseikka, että kyllä, kesä on nyt ohi ja syyskuu alkaa huomenna. Ilmat ovat viilenneet ja lenkkipoluilla tuoksuu syksyltä. Välillä ihan kauhistuttaa, että miten sitä taas selviää niistä pimeistä kuukausista, jolloin päivänvalo ei suostu edes näyttäytymään. Minä, muiden tavoin, alan syksyisin rakentamaan kodistani mahdollisimman viihtyisää näitä tulevia kuukausia ajatellen. Instagramin puolella jo mainitsinkin, kuinka kaivoin pitkästä aikaa ompelukoneen esiin ja päällystin rahin tekoturkiksella. Lopputulos on minusta kiva, tykkään!

Tällä hetkellä tekisi mieli vain ommella, verhoilla, entisöidä ja sisustaa. Olen myös haaveillut uudesta sohvasta, mutta en ole edistänyt asiaa ajatuksen tasoa pidemmälle. Tai olen. Olen googlettanut eri vaihtoehtoja ja nyt verkkokalvoilleni ilmestyy sohvia, olin sitten millä sivustolla tahansa. Tämä väsytystaktiikka kieltämättä toimii minuun ja olen löytänyt itseni uudestaan samoilta sivuilta katselemasta eri vaihtoehtoja.

Yhden to do -listalla roikkuneen asian sain sentään hoidettua, nimittäin makuuhuoneen seinävalaisimet. Tällä kertaa päädyin budjettiratkaisuun ja yhdistin alennuskorista poimitut polttimot sekä edulliset messinginväriset seinävalaisimet. Ne, jotka ovat seuranneet minua pidempään tietävät heikkouteni kauniisiin valaisimiin sekä tuoleihin. Olenkin haaveillut Louis Poulsenin VL38 seinävalaisimista, mutta sitten olen miettinyt, että ostanko kaksi valaisinta vai teenkö sillä summalla verannan remontin tai vaihtoehtoisesti sijoitanko sen summan. No, vielä en ole tehnyt mitään näistä.

Niin, suunnittelemani verannan pintaremontti ei siis ole edennyt. Arkeni on ollut niin työntäyteinen, että viikonloput ovat menneet täysin näistä kiireistä toipumiseen. Väsyneenä ja ”hieman” stressaantuneena remontointi ei ole käynyt heti ensimmäisenä mielessä. Kesälläkään en pitänyt lomaa, jolloin olisin voinut käyttää enemmän aikaa remontointiin. Minulla on kyllä suunnitelma valmiina ja sen käynnistäminen vaatisi ensin sähköasentajan käyntiä, jotta valaistus saataisiin kuntoon ennen pintojen uusimista. Eihän sitä tiedä, jos tässä syksyn aikana vielä innostuisi, katsellaan.

Vaikka fiilis onkin haikea, tykkään syksystä, pimenevistä illoista ja viilenevästä ilmasta. Sain vihdoin untuvatäkit käyttöön (niiden alla nukuttaa niin hyvin) ja keittiöstä löytyy paljon luumuja sekä omenoita. Minulla on myös monta kivaa projektia käynnissä, joten syksy menee varmasti yhtä nopeasti, kuin tämä elokuu – minulla ei ole mitään hajua, mitä olen tehnyt kuluneen kuukauden aikana :D Mutta, nautitaan siis vielä näistä syyspäivistä ennen loskaa ja räntäsateita.