Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Syksyä ja muutosta ilmassa.

Tänä aamuna minä tunsin sen ensimmäisen kerran, syksyn. Illalla on jo pimeää ja lämpötila humahtaa nopeasti viileähköksi. Aamulla ilma oli jo hieman kirpeä… Tästä se alkaa, syksyn odotus. Sen tietää myös siitä, että rannallamme majailee iso lauma sorsia ja kohta myös joutsenpariskunnat saapuvat takapihallamme.

Uusi taulukin pääsi kuvaan.

Utuisia, puuterisia sävyjä ja ripaus kultaa.

Syksy aiheuttaa minussa joka vuosi sisäisen mylläkän. Kodin nurkat ja vaatekaappi kyllästyttää ja mieli halajaa jotain, mutta en tiedä mitä. Olo on vähän turhautunut, kun en tiedä mistä aloittaisin ja mitä tekisin seuraavaksi. Koska kesä on pitkälti vietetty pihalla, on koti jäänyt hieman unohduksiin. Jos totta puhutaan, niin melkoisen kiireisen alkuvuoden jälkeen kotona ei ole tapahtunut mitään sitten kausivalojen riisumisen jälkeen. Josko tuota olisi aika vähän ryhdistäytyä ja kääntä katse sisätiloihin?

Sisäisen mylläkän myötä, päätin myös uudistaa sivustoani. Koska sivustollani on tasaiset kävijämäärät, haluan sen palvelevan paremmin niin taulujen katselijoita, kuin blogin lukijoitakin. Ihan selkeää visiota minulla ei vielä ole ja aikataulukin on vielä hieman avoinna, mutta joka tapauksessa joudun sulkemaan sivuston hetkellisesti. Ilmoitan tästä heti, kun ajankohta on tarkentunut!

Nyt siirryn ulkoilmaan. Meillä on jonkin verran puusavottaa jäljellä, joten jospa saisin tänään taas muutaman halkopinon rakenneltua. :) Kivaa tiistai-iltaa!