Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Syksyä ilmassa ja kesän viimeiset pionit.

Rintmamiestalo_pioni Rintamamiestalo_pioni_1 Rintamamiestalo_keittiö

Heippa ”pitkästä aikaa”!

Täällä sitä taas ollaan, lomailun jälkeen. Arki ja rutiinit. Niistä minä pidän. En voi sanoa olevani entistä ehompi tai että olisin jotenkin super-rentoutunut. Lomaani kuului kyllä myös rentoutumista Italian auringon alla, mutta viimeiset kaksi viikkoa olemme remontoineet kuin sekopäät. Teimme täysiä 8 tunnin työpäiviä. Illalla olemme nauttineet aamiaisen, lounaan ja päivällisen yhdellä kertaa. En muista miltä näytän ilman lippistä ja puhtaat vaatteet päällä. Joten toisaalta, oli ihana päästä päivätöihin ”rentoutumaan”. Remontin eri vaiheista on tulossa kuvia vielä tällä viikolla.

En minä ihan koko lomaa viettänyt raksallamme vaan kyllä minä vähän osasin nollatakin. Eilen, kun avasin tietokoneen ja siirsin reissukuvat (vihdoin) koneelle, niin en muistanut kuvankäsittelyohjelmien pikanäppäinyhdistelmiä. Olen käyttänyt niitä viimeiset viisitoista vuotta. Tämä ei kyllä ole mitään parin vuoden takaiseen nollaukseen, jolloin unohdin kesäloman jälkeen pankkikorttini tunnusluvun… Heh.

Kuvissa esiintyvät pionipenkkini viimeiset hyvinvoivat kukkaset. Instagramissa on kuva näistä miltei jalkapallon kokoisista kaunokaisista, jotka ovat nyt muisto vain. On muuten hauska huomata, miten pihassa syksyn lähestyminen alkaa näkymään. Pionit, ruusut sekä syreenit ovat hävinneet ja tilalle ovat tulleet angervojen vaaleanpunaiset kukat sekä omenien ja luumujen raakileet. Nurmikolle tipahtelee keltaisia lehtiä ja mietin, onko se ihan oikeasti syksyn tekeleitä. Taitaa se olla.

Syksy. Sitä oli ilmassa tänä aamuna. Napsin pihalta yrttejä lounassalaattiini ja tunsin sen kirpeyden. Yksi minun lempi vuodenajoista on siis pian täällä. Ei haittaa. Eikä minua haittaa kaikkien valittama kylmä ja sateinen kesä. Ei tullut remontissa hiki ja eihän se nyt ihan joka päivä kuitenkaan satanut. Jospa ensi kesä olisi sitten helteisempi. Pääsemme sitten valittamaan, miten kuuma on.

Syksy on kyllä ihanaa aikaa, sellaista uudistumisen aikaa. Minullakin on kaikkea uutta ja jännittävää tiedossa… Voi että miten minulla olisi niin paljon kaikkea kerrottavaa ja näytettävää teille. Niin ja meille tulee pian vuosi täyteen omassa talossa! Sitäkin pitää kyllä jotenkin juhlistaa.

Nyt nautitaan vielä tästä elokuun lämmittävästä auringosta. Mukavaa maanantaita!