Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Sisustusta, kevättä, intuitiota ja linnanneitoja

Olen löytänyt tulevan kevään sävypalettini. Taisin keikahtaa hieman hempeilyn puolelle, kun nappasin tuon lintukuvioisen tyynynpäällisen ostoskoriini. En tiedä mikä minua on aina viehättänyt tuollaisissa herkissä kuoseissa, ehkä olen elänyt edellisessä elämässäni 1700-luvulla linnanneitona Ranskassa jossain upeassa rokokoopalatsissa. Tämän vuoksi varmaan ostin muutama vuosi sitten hetken mielijohteesta huonokuntoiset rokokootuolitkin, vaikka en niin välitäkään kyseisestä tyylisuuntauksesta. Tuolit ovat edelleen minulla. Kunnostin ne ja en raaski luopua niistä vaikka kotonani ei ole mitään koristeellista. Olen myös aina rakastanut simpukoita ja kiviä kerään jokaiselta kesälomareissun rannalta. Tuo rokokoo sanahan tulee sanasta rocaille, johon liittyy kivet ja simpukat. Outoa sanoisinko.

No en minä tuollaiseen edellisen elämän juttuihin usko, mutta olen kyllä huomannut, että jostain sellaiset intuition varassa tehdyt asiat vaan kumpuaa. Uskon, että hetken mielijohteesta tehdyt asiat, jotka yllätykseksesi vaikuttavatkin tulevaisuuden kulkuun merkittävästi, on tarkoitettu tapahtuvan. Itse olen alkanut toimimaan enemmän vaistoni varassa, ihan huomaamattani. En ajattele tai analysoi vaan annan asioiden tapahtua. Olen rohkaistunut tekemään asioita tällä tavoin ja voi kuulkaa, niin paljon hyviä asioita on tällaisesta käyttäytymisestä seurannut.

En tiedä osaanko oikein selittää tätä asiaa riittävän hyvin, mutta ne jotka ovat toimineet näin, varmasti tietävät, mitä tarkoitan. Joillakin asioilla on vaan tarkoitus tapahtua, oli se sitten hetken mielijohteesta laitettu viesti tai äkillinen askeleiden pysäyttäminen ja suunnan vaihto. Tällaisista asioita on minulle seuraantunut enemmän hyvää, kuin olisin voinut kuvitella. Rohkeudestani luottaa omiin tunteisiini.

Melkoisen syvällinen perjantai…

Mutta ihanaa viikonloppua! <3