Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Rantasaunan remontti – Meillä on lattia!

lattia_käsittelemätönlattia_käsittelemätön_3 lattia_käsittelemätön_1

Pieni kurkistus, miltä rantarakennuksessa näyttää tällä hetkellä.

Viikonloppuna reippaat remonttimiehet asensivat meille lattian! Tuntuu ihan hurjalta, että lantalan tilalla on nyt lattia, eikä ammottava aukko. Myös vanhat ovet asennettiin paikoilleen. Se tuntuu vielä hurjemmalta, koska minulla ei ollut aavistustakaan, miltä lopputulos tulisi näyttämään ja että toimisiko suunnitelmani. Näköjään toimii ja hyvältä näyttää! Ovista puuttuu vielä rullasalpa ja sopivat vetimet ovat vielä etsinnässä. Lattiaksi valitsimme perinteistä, ympäripontattua lattialautaa. Lattia on todella tukeva, eikä se edes narise, niin kuin talomme lattia tuppaa tekemään. Lattia sekä ovet käsiteltiin vaalealla öljyvahalla, joka jättää puunsyyt kauniisti näkyviin.

käsittelemätön_lattia_2 käsittelemätön_lattia osmocolor_2

Näissä kuvissa lattia sekä ovet ovat käsitelty kahdesti. Ovet jäivät tällaisiksi, mutta päädyimme käsittelemään lattian vielä kolmannen kerran. Lattian sävy vaaleni vielä asteen ja nyt lopputulos on kyllä juuri sellainen, kun ajattelin. Tuo öljyvaha tekee puun pinnan jotenkin samettimaiseksi, pehmeän sekä lämpimän tuntuiseksi. Öljyvahan levittäminen oli todella helppoa ja lopputulos oli tasainen, vaikka melko huolettomasti se siveltimen avulla levitettiinkin.

Ennen kuin päästään nauttimaan saunasta ja tästä tilasta, puuhaa kyllä riittää. Seuraavaksi odotellaan sähkömiestä saapuvaksi, listoitus on tekemättä, saunan ovi asentamatta, kamiina matkalla, kiuas kasaamatta, ovet maalaamatta, saunan penkit rakentamatta jne… Jäljellä on siis oikeastaan asentamista, viimeistelyä sekä nikkarointia. Sitten kun nämä kaikki on tehty, pääsen minä irti – sisustamaan! Toivottavasti voin seuraavien kuvien yhteydessä sanoa, että tältä tila näyttää valmiina, ennen sisustamista…