Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Poltettuja sävyjä – Sahara

Pahoittelen tätä tulppaanien ja taulujen ylitarjontaa. Noudatan orjallisesti omia kaavojani (ärsyttävä tapa) ja haluan esitellä jokaisen maalaamani taulun omassa postauksessaan, ihan kuten tähänkin saakka. En halua rikkoa kaavaa ja näitä uusien taulujen esittelyitä on vielä muutama jonossa :) Toivottavasti et ihan lopen kyllästy.

Kunhan olen selvinnyt messukeikasta, ajattelin perustaa tänne sivuilleni ns. ”taulukaupan”, josta näkee, mitkä maalaukset ovat vielä vapaalla jalalla ja hankittavissa omalle seinälle. Miltä kuulostaa? Mitään verkkokauppaa en siis ole perustamassa, se olisi tyylilleni ihan liian kaupallista. Maalaaminen on minulle harrastus ja en halua sen tuntuvan työltä, maalaan niin kauan, kun nautin siitä. Tällä hetkellä Galleriassani on tilaustyöt sekä varastossa olevat työt sekaisin, joten ajattelin että tällainen ”Taulukauppa” helpottaisi niitä, jotka eksyvät sivuilleni kurkkimaan maalauksiani.

Olen jotenkin viehättynyt poltettuihin, maanläheisiin sävyihin. Tällä hetkellä okran, terran sekä hiekan sävyt mielyttävät ja tähän tauluun lisäsin vielä hitusen kultamaalia. Se sai nimekseen Sahara. Tämä taulu syntyi heti ”Hiekkamyrskyn” jälkeen ja sai jatkoa myös kolmannella taululla, jonka ajattelin esitellä huomenna. Näissä kaikissa kolmessa toistuu sama hiekan sävy, mutta silti niissä on jotain erilaista. Hiekkamyrsky on näistä seesteisin ja rauhallisin, Saharassa on enemmän sävyjä ja se kolmas, siinä on jo hieman yllätyksellisyyttä ja raikkaampia sävyjä. Siitä lisää huomenna…