Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Pienillä asioilla on suuri merkitys.

En ajatellut heittäytyä syvälliseksi. Tällä(kin) kertaa asia koskee sisustusta ja kyseessä on niinkin pieni asia, kuin seinähylly. Muistan, kun hankin pari vuotta sitten työhuoneeseeni String-pocket hyllyn ja sen jälkeen koko huone tuntui kokonaisemmalta, ehyemmältä. Ihan ihmeellinen juttu. Tuohon hyllyyn olen kerännyt matkamuistoja reissuiltamme. Sellaisia pikkujuttuja, jotka ovat ominaisia kyseiselle kohteelle. Voin tässä myös paljastaa yhden heikkouteni – jääkaappimagneetit. Heh. Jääkaapin oveen magneetit eivät ole päässeet, vaan tuolle kyseiselle hyllylle.

Halusin rantarakennuksemme takkahuoneeseen myös jonkin pikkuhyllyn ja koska olen tykästynyt tähän Stringiin, hankin sinne toisen värisen version samaisesta hyllystä. Hyllyn sävy toistaa melkolailla samaa puunsävyä, kuin kattovalaisimessa on. Ennen kuin löydän sopivan lipaston tilaan, hylly saa toimia kynttilöiden säilytyspaikkana, voisi kai tuonne pari viinilasiakin laittaa. Tällaisen pienen yksityiskohdan myötä tila on jotenkin kokonaisempi.

takkahuone_hylly_5

takkahuone_hylly_4

takkahuone_hylly_3

takkahuone_hylly

Huone on edelleen kesken, kamina odottaa asentajaansa. Toivottavasti saadaan se paikoilleen ennen pakkasia, huoh. Lisäksi olen metsästänyt halkaisijaltaan suurempia nokiluukkuja. Näyttää siltä, että joudumme pienentämään hormien reiät ja tyytymään standardikokoisiin luukkuihin. Täytyy siis kaivaa muurausvälineet esiin ja lähteä rautakauppaan ostamaan muurimaalia.

 takkahuonetta

pukuhuone_10

Etsinnässä on edelleen pieni pöytä sekä jokin senkki tai lipasto. Pöydän virkaa toimittaa tällä hetkellä pärelaatikko, jossa säilytämme poltettavia pahveja. Pukuhuoneeseen vaihdoin suuren peilin tilalle pienemmän, pyöreän peilin. Se oli meillä ennen verannalla, mutta se sai nyt toistaiseksi siirtyä pukuhuoneen puolelle. Sain myös yhden kivan jutun valmiiksi, jonka itseasiassa aloitin jo kesälomani aikana. Takkahuoneen sisustus täydentyi pienellä, mutta merkittävällä asialla. Tästä lisää tällä viikolla! Kivaa viikon aloitusta!