Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Pieni kuusi – jouluisempi makuuhuone

Kannoin (vähän mahtipontisesti ilmaistu) viime viikonloppuna ensimmäisen kuusen sisälle. Minusta tällaiset minikuuset ovat kivoja ihan sisustuksellisestikin. Tuodaanhan sitä heiniä ja oksiakin syksyisin maljakoihin, niin miksi tällaisia kuusia tai havunoksia ei voisi myös tuoda jo hieman aikaisemmin sisälle ilman sen suurempaa jouluista merkitystä?

Tällä kertaa laitoin minikuuseen tuollaisia puisia koristeita. Ihastelin Munchenin joulumarkkinoilla koivusta tehtyjä koristeita, mutta en uskaltanut ostaa niitä, koska en varmasti olisi saanut tuotua niitä ehjänä Suomeen. Nämä koristeet ovat ihan marketista ostettuja, mutta jotain kivaa näissä kuitenkin oli. Puu (vai liekö tuo vaneria) materiaalina ja sopiva koristeellisuus viehättivät minua.

Viikonloppuna pitäisi lähteä sitten oikealle kuusimetsälle ja vähän mietin, että toisinko, kuten viimekin vuonna, yhden pienemmän kuusen keittiöön ja yhden täysimittaisen olohuoneeseen. Joulukoristelaatikko on jo nostettu esiin ja tänä vuonna mennään samoilla koristeilla, kuin viimekin vuonna. Siitäpä tulikin mieleeni, että seuraavaksi minun pitää metsästää myös kuusenalusmatto jostain kaappien uumenista…

Sitä mennään jo keskiviikossa, kääk! Kivaa päivää! <3