Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Perjantaina…

daalia2 tuli1
Mitä teidän perjantai-iltaan kuuluu? Muuta kuin ”Vain elämää”?
Napsaisin pihalta viimeiset daaliat (?) maljakkoon talvikukkien tieltä. Olkoot ne sitten minun perjantaikukat. Huomenna pääsen järjestelemään olohuonetta vähän enemmän meidän näköiseksemme. Möin nimittäin meidän sohvan ja se lähtee uusille omistajille heti huomenna… Saa nähdä miten autio meidän olkkari onkaan ilman sohvaa.

No ei, minähän olin kaukaa viisas ja kävin hakemassa varastosta yhden vanhan sohvan, jota olen odotellut verhoiltavaksi jo muutaman kuukauden ajan. Nohevana tyttönä verhoilin sen uudelleen yön pimeinä tunteina ja nyt se on valmis. Tuolla se odottelee pääsyä paikalleen. Pitääkin laittaa kuvia millaisesta kaunottaresta on kyse. Sen verran voin paljastaa, että sen väri oli ennen turkoosi. Heh.

Minun pitäisi varmaankin laittaa verhoomo pystyyn, sen verran olen haalinut uudistettavia huonekaluja ympärilleni. Niin ja ompelinhan minä tässä sivussa lepakkotuolillekin uudet vaatteet, ihan kun ei olisi muuta tekemistä…! Se on menoa, kun inspiraatio iskee….

Mutta, ihanaa viikonloppua! Minulla on vielä yksi osa kertomatta Espanjan reissustamme. Jospa saisin sen huomiseksi tännekin teidän luettavaksi… :)