Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Perjantain tunnelmia.

Miten ihana viikko onkaan takana. Tavallista arkea, ei sen kummempaa, mutta nämä kesäiset kelit ovat tehneet arjestakin aivan erilaista. Näin kesällä arki jotenkin sulautuu muuhun elämään ja yht´äkkiä huomaatkin suorittavasi vähemmän. En tiedä mistä tämä johtuu, mutta veikkaan, että omalla kohdallani valon lisääntyminen vaikuttaa vahvasti. Rakastan valoisia, aikaisia aamuja. Ne ovat parasta aikaa. Myös tiettyjen asioiden tipahdettua pois normaaleista kuvioista on tuonut arkeen lisää tunteja. Nyt on enemmän aikaa tehdä asioita, jotka ovat itselle tärkeitä. Elämä on jotenkin spontaanimpaa, huolettomampaa. Tämäkin rutinoitunut suorittaja on vihdoin oppinut nauttimaan elämästä – turhia stressaamatta. :)

Torstaina oli huikean lämmin ilta ja käväisin jopa terasilla ensimmäistä kertaa tälle vuodelle. Mikähän siinä onkaan, kun ruoka maistuu aina paremmalle ulkoilmassa nautittuna. :) Kuopiokin tuntui heränneen horroksesta ja käynnissä oleva Komediafestivaali oli houkutellut keskustaan paljon väkeä. Tunnelma oli kivan kesäinen ja ihmiset olivat joka puolella hymyssä suin.

Olen muuten suunnitellut viikonlopun täyteen ohjelmaa tai oikeastaan suunnitellut viikonlopun täyteen erilaista puuhastelua. Mukavaa tekemistä ilman stressiä. Tiedossa olisi ainakin terassin öljyämistä ja kesäkukkien istutusta, yrttien taimetkin joutavat jo istutuslaatikoihin. Laventelikin pääsi terassille toivottamaan tervetulleeksi. Kaivoin vanhan, talomme vintiltä löytyneen pinnatuolin esille. Tuolla kohtaa terassillamme on katos, joten tuoli on suojassa pahimmilta sateilta. Tuolin maalipinta on kulunut, mutta en ole ajatellut entisöidä sitä. Se saa olla juuri tuollainen vanha ja ränsistynyt ja sitten kun me tästä talosta lähdetään, jää tuoli perintönä seuraaville asukkaille.

Mieli on siis vahvasti jo viikonlopun vietossa, joten toivottelen sinulle ihanaa ja toivottavasti myös aurinkoista viikonloppua! <3