Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Omenapuun kukkasia ja vanhojen ovien kunnostusta.

omenapuu_3 omenapuu_2 omenapuu_1 vanha_ovi_2 Vanha_ovi_1

Hän työn touhussa. Tämä vanhojen ovien kunnostaminen oli alunperin minun projektini, mutta hänellä ei ollut tekemistä ja tadaa, molemmat ovet ovat nyt puhdistettu vanhoista maaleista. Ihan järkyttävä työ niissä oli, mutta lopputulos palkitsee. Pelastin nämä ovet rantarakennuksemme huusseista, joita oli siis kaksi kappaletta. Ovet olivat onneksemme vastakkain, joten niistä saamme rakennettua pariovet tulevan pukuhuoneen ja takkahuoneen välille, karmi on jo paikoillaan. Olen kyllä niin iloinen, kun sain säästettyä edes jotain rakennuksen vanhoista tiloista ja nyt nämä ovet saavat jatkaa elämäänsä samassa tilassa, mutta entistä kauniimpina. Maali on poistettu tarkoituksella hieman huolimattomasti ja puun pintaa saa jäädä näkyviin. Olen miettinyt, että olisiko jokin lakka vai vaha näihin paras pinnoite? Haluaisin kauniin puun näkyvän, mutta sävyn ehkä asteen vaaleammaksi. Jollain sävyttävällä vahalla uskoisin saavani kivan lopputuloksen. Jos joku viisas osaa neuvoa osaamatonta, niin saa kertoa vinkkejä!

Tänä vuonna omenapuut antoivat parastaan ja valkoiset kukat valtasivat puut täysin. Harmi vaan, että tämä kauneus kestää niin lyhyen aikaa. Muistona on kukkasista täyttynyt kameran muistikortti. Oikeasti, monta kuvaa omenapuun kukista on järkevä ottaa?

Mennyt talvi oli aika ankara (putkien sulatus, kuinka voisin unohtaa…) ja sen huomaa myös puutarhassamme. Ainakin luumupuu näyttäisi ehkä paleltuneen ja siellä täällä muutkin kasvit sekä pensaat ovat lähteneet hitaasti kasvamaan. Höh. Annan luumupuulle vielä armoa ja toivon, että se pitää vain yhden huilivuoden ja palaa entistä ehompana ensi keväänä.

Kivaa viikonloppua! Oma viikonloppuni vierähtää tiiviisti taulujen parissa ja taidan hääräillä hieman pihallakin. :)