Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Oksat pulloon – koristeita verannalle

Laitoin yksittäisiä männyn sekä kuusen oksia pulloihin ja näin muutaman pullon ryhmänä ne toimivat minusta aika kivasti. Ruskeat lasipullot ovat löytyneet meidän saunarakennuksen remontin yhteydessä. Pulloja löytyi seinien välistä sekä välikatossa olevan purun seasta. Yksi noista pienemmistä pulloista on Puijo I-Olut -pullo, siinä on etikettikin vielä tallella.

Olen vähän huono koristelemaan kotiamme jouluksi, joten tällaiset pienet, kivat, talviset jutut ovat enemmän minun tyyliäni, samoin valot. Olen ihmetellyt, kun erilaisissa sisustusta käsittelevissä Facebook -ryhmissä etsitään mahdollisimman kylmää valoa tuovia kausivaloja. Minä kun juuri tykkään näistä lämpöisistä valoista, jotka nimenomaan ovat mielestäni se paras tunnelman luoja. :)

Olette varmaankin jo kyllästyneet meidän verantaan, se kun on esiintynyt täällä blogissa melkoisen paljon. Älkää huoliko, lisää on tulossa! Päivät ovat niin auttamattoman pimeitä, että valokuvaaminen on todella hankalaa ja tämä sattuu olemaan meidän valoisin huone. Kun lähetän asiakkailleni kuvia keskeneräisistä tauluista, kannan taulut aina verannalle, koska se on ainoa paikka, jossa tähän vuoden aikaan valoa riittää.

Onneksi tämä pimeys kohta helpottaa. Minä ainakin alan olemaan aika kyllästynyt siihen tunteeseen, että silmissä pitäisi olla tikut, että näkisi jotain.