Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Muistoja seinällä. – Makuuhuoneen tauluseinä.

Matkustaminen on minun ja puolisoni yhteinen harrastus. Vaikka emme ole yhdessä vielä ehtineen Euroopan rajojen ulkopuolelle, on reissuiltamme tarttunut mukaan ihanien muistojen sekä jääkaappimagneettien lisäksi kaikkea pikkusälää. Keräilen reissuiltani mukaani joitain pieniä juttuja sieltä täältä, kuten matkalippuja, ihanan ravintolan käsinkirjoitetun kuitin, postikortteja, pääsylippuja, käyntikortteja, esitteitä, paperipusseja jne.

Oli sääli säilyttää kivoista matkoista muistuttavia asioita laatikossa, joten ajattelin kehystää niitä seinälle valokuvien sekä postikorttien sekaan. Näin rakentui tällainen pieni taulukokoelma makuuhuoneemme seinälle. Halusin tauluille yhtenäisen ilmeen, joten leikittelin valkoisilla sekä ruskeilla taustapapereilla.

Tämä on ensimmäinen ”oikea” tauluseinä kodissamme. Mikähän siinä muuten on, että naulojen laittaminen seinään tuntuu niin kamalalta? Täytyy myöntää, että suunnitteluun sai kulumaan aikaa ihan jonkin verran ja kehyksiäkin kävin ostamassa pariin otteeseen. Lopputulos on mielestäni aika kiva, vaikka vähän pelkäsin, että ilme on liian rauhaton. Taulut tuovat kivasti särmää muutoin niin vaaleaan makuuhuoneeseen.

Olen suunnitellut tauluseinää myös suuremmassa mittakaavassa. Minulla on tapana kehittää aina yksi valokuva jokaisesta kohteesta, jossa olemme käyneet. Nyt alakerran tauluhyllyt alkavat olemaan liian täynnä ja osa kuvista odottaa edelleen kehyksiin pääsyä. Yläkerrassamme on pieni pätkä käytävää, jonka seinille valokuvat sopisivat kivasti. Niitä voisi laittaa vaikka koko seinän korkeudelle. Seinien pinnat pitäisi kuitenkin uusia ennen taulujen naputtelua paikoilleen, joten ainakin toistaiseksi jään vain haaveilemaan kunnon galleriaseinästä. Seuraavaa remonttipuuskaa siis odotellessa…

Hei ihanaa viikonlopun jatkoa!