Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Minun kotini tämän syksyn sisustustrendit

Syksyn saapuessa kotini väripaletti tummenee – mikä on mielestäni vähän hassua. Päivät pimenevät ja sisätilojen valoisuuden lisäämisen sijaan, kaivan esille tummia sävyjä. Niin kävi myös nyt, kun kaivoin kaapin uumenista viime vuonna ostetut samettityynynpäälliset. Nämä ovat nyt toistaiseksi majailleet makuuhuoneesamme. Huoneen ilme on hieman muuttunut viimeisestä, mutta edelleen siellä on hieman kesäinen fiilis.

Kaivoin viime syksyiset tyynynpäälliset taas esille. Ne hakevat vielä paikkaansa muuten kovin kesäisessä kodissa.

Runsaat kukkakuviot ovat ilmeisesti tällä hetkellä aika suosittuja ja pikaisella vilkaisulla huomasin, että kaupoissa näyttäisi olevan myös viime syksystä tuttuja vihreän ja sinisen eri sävyjä sekä hempeää roosaa ja lilaa. Luin jostain, että täysin valkoista sisustusta on syrjäyttämässä värikkäämmät tyylisuuntaukset. Tämä on mielestäni aika kivan virkistävää, vaikka olenkin todella huono seuraamaan trendejä. Itse kun en ihaile täysin valkoisia koteja, siis sellaisia, joissa täytyy varoa, mihin koskee tai istuu. Niin tai asuntomessutaloja. Niin, en ole käynyt koskaan näin aikuisiällä asuntomessuilla, ehkä pitäisi? No mutta, vanhassa vara parempi, sanoo rintamamiestalossa asuja. :) Mutta kuten olen joskus maininnutkin, ihailen niin monia eri tyylisuuntauksia, että kotini on sekoitus vähän kaikkea mahdollista ja todellakin ihailen harmonisen tyylikkäitä koteja. Omani kun vähän tällainen boheemi.

Oman kodin pesänrakennus on vielä hieman kesken, koska sohvamme odottaa uutta kangasta. Valitsin hieman nykyistä vaaleamman sävyn ja kunhan olen saanut sohvan kuntoon, pääsen sisustamaan myös olohuonettamme. Kodin syksyisempi sisustus tulee näyttämään siis ehkäpä hieman värikylläisemmältä ja runsaammalta sekä tuntumaan pehmeämmältä.

Joskus mieleni tekisi maalata tai tapetoida jokin huone tummemmaksi, mutta aina viime hetkellä perun aikomukseni. Tiedän, että tulisin kyllästymään tummuuteen melko äkkiä ja siksi tuon kotiini särmää mielummin taulujen avulla. Niitä kun on niin helppo vaihtaa. Muutenkin kotimme seinät ovat tosiaan tapetoitu, joten niiden sävyn vaihtaminen on vähän työläämpää, kuin että maalaisi vain uuden maalikerroksen entisen päälle. Tosin olemme hieman pyöritelleet mielessämme pientä pintaremonttia, mutta aika ja energia moiseen on vielä hieman hakusessa. Varsinkin, kun pihalla on vielä jonkin verran tehtävää. Pelkästään ajatus vanhojen tapettikerrosten poistosta hirvittää…

Suloista illan jatkoa! Minä pyrähdän taas pihalle nauttimaan auringosta! <3