Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Messinkiä, uutta valoa työhuoneeseeni sekä punaviinikaakaota.

messinkilamppu_4

lamppu

peikonlehti

messinkilamppu

messinkilamppu_5

messinkilamppu_3

tyo%cc%88huone_1

Tähän taloon muuttaessamme, saatoin hieman hullaantua messingistä. Talossamme on käytetty tehosteena messinkiä ja sitä löytyykin niin ovenkahvoista, kuin takan luukuistakin. Yllättävä hullaantuminen tapahtui taannoin myös yhdellä kirpputorilla. Poikkesin liikehuoneiston takahuoneeseen ja tulin sieltä tämä lamppu kädessäni takaisin. Lampussa ei ollut hintaa ja omistajarouva totesi, että se on ollut hänellä niin kauan, että josko siitä parikymppiä saisi. No saisi, totesin. Kotona puhaltelin pölyt pois ja totesin lampun olevan Elidus merkiltään. Nyt lamppu on työhuoneessani, ainakin toistaiseksi. Saatan kiikuttaa sen ensi keväänä rantarakennuksen takkahuoneeseen Artekin tuolien kaveriksi. Niissä on ehkä jotain samaa henkeä tämän jalkalampun kanssa.

Rantarakennuksessa on pieni edistyminen tapahtunut, nimittäin kamina on kärrätty sisälle! Siis sitä ei vielä ole asennettu, mutta sisätiloissa se kuitenkin jo on. En malta odottaa, että pääsen ottamaan teille kuvia, miltä valmis takkahuone näyttää… siis sitten kun se on valmis. Ehkäpä tämä tapahtuu jo ensi viikolla. Kaminan edessä onkin sitten kiva istuskella saunan jälkeen. Ehkäpä kunnella musiikkia, katsella loimottelevaa tulta ja hörppiä glögiä tai punaviinikaakaotaTäällä on alkuperäinen resepti, kuullostaa sen verran erikoiselta, että pakkohan tuota on testata. Ideana on ensin sulattaa maitoon tummaa suklaata, tämän jälkeen seokseen lisätään täyteläistä punaviintä. Tummasuklaa ja punaviini on kuitenkin pettämätön yhdistelmä, niin miksei se toimisi näinkin, kaikki samassa mukissa. Pitääpä testata…

Mutta hei, herkullista ja samalla sisäisesti lämmittävää viikonloppua! Minä otan keskipäivän valosta kaiken irti ja sulkeudun työhuoneeseeni. Pihallakin on hommat vielä kesken.