Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Maisemaa ja makuuhuonetta

Heippa! Täällä taas, ainakin hetkellisesti. Kuten arvelin kuukauden alkupuolella, on erinäiset toiminnot verottaneet jo valmiiksi vähäistä vapaa-aikaani. Tämän lisäksi elämä on hieman päässyt yllättämään ja välillä se on kovasti yrittänyt heitellä kapuloita rattaisiin. Blogin kirjoittaminen ei siis ole ollut ihan ensimmäisenä mielessä. Vastoinkäymiset ovat kuitenkin tehty voitettaviksi ja onneksi jokainen tunti vie meitä lähemmäksi kevättä.

Tällä kertaa esittelyssä on kahden taulun sarjasta toinen. Mustavalkoisella ilmeellä mennään ja pienenä lisänä käytin hopean sävyistä lyöntimetallia.

Kovasti olen työskennellyt työhuoneeni uumenissa. Olen järjestänyt aikaa työskentelylle heräämällä anivarhain ja viikonloppujen aamutkin olen pyhittänyt vain ja ainostastaan siveltimen heiluttelulle. Aamuisin työskentely sopii minulle ja olen huomannut, että näin kahden työn ja muun elämän yhteensovittaminen on ollut helpompaa ja ehkä hieman vähemmän stressaavampaakin. Kieltämättä silti odotan lähestyvää kevättä, kun päivä on himppusen pidempi ja vuorokaudessakin tuntuu näin olevan enemmän tunteja.

Ajattelin vielä tällä viikolla esitellä toisen, tähän samaiseen sarjaan kuuluvan taulun, joten pysyhän linjoilla!

Tämä taulu sekä sarjasta toinen löytyvät myös taulukaupan puolelta.