Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Loppuvuoden ihanin aika on täällä

Vai onko? Täytyy myöntää, että kuun vaihtuminen joulukuuksi ei ole herättänyt minussa sen suurempia tunteita. Liekö syynä loppuvuodelle pakkaantunut kiire, joka ei salli rentoutumista vasta kun aivan joulun kynnyksellä.

En ole koskaan ollut varsinainen ”jouluihminen” ja olenkin oikeastaan vasta viime vuosien aikana alkanut rakentamaan omia perinteitä. Monen vuoden ajan olemme karanneet jouluksi ulkomaille ihan vaan sen vuoksi, koska silloin molempien on ollut helpoin saada vapaata. Muutaman päivän loma on katkaissut hyvin muuten niin pitkältä tuntuvaa talvea sekä vuoden pimeintä aikaa. Olemme siis olleet useana jouluna Keski-Euroopassa joulumarkkinoilla.

Tänä vuonna olemme poikkeuksellisesti joulun Suomessa, mikä kyllä tuntuu todella hyvältä ratkaisulta. Oikein odotan sitä, että parina päivänä ainoat asiat joita täytyy miettiä, ovat milloin syödään, milloin otetaan seuraavat päiväunet ja mitä katsotaan televisiosta. Totaalinen tekemättömyys tulee kyllä tarpeeseen ja tiedän, että tulen viettämään muutaman hetken kuvan mukaisissa tunnelmissa lämmitellen varpaita ja valikoiden rasiasta niitä parhaita suklaakonvehteja.

Mutta ennen sitä hetkeä, on vielä paljon tehtävää. Seuraavat kolme viikkoa tulevatkin menemään nopeasti tiiviisti työn touhussa ja onpa edessä vielä muutama tentti sekä tehtävien palautuksia.

Mukavaa viikon aloitusta! :)