Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Lipaston muodonmuutos II

lipasto IMG_4545 _MG_4586 _MG_4553 lamppu

Se ei ole täydellinen, siitä puuttuu paloja, lukotkin ovat erilaiset. Ei haittaa, koska se on täydellinen meille. Tästä talosta kun ei suoraa kohtaa löydy, ei seinistä, katosta eikä lattiasta, niin eihän tänne liian täydellinen huonekalukaan sovi. Saa nähdä siirränkö tämän joskus tuonne yläkerran puolelle vai jätänkö koristamaan työhuonetta. Eikö ”hän” kuitenkin kaikessa epätäydellisyydessään ole ihan söpö? Yritin etsiä lipastosta leimaa, mutta en löytänyt. Olisiko joku jopa nikkaroinut tämän, en tiedä…?

Myyjä pahoitteli, kun lipasto on niin huonossa kunnossa. Se on vuosia lojunut navetan ylisillä ja yhden laatikon sisäpuolikin on piirrelty tussilla. Totesin hänelle, että EI HAITTAA, se on just hyvä! Nyt varsinkin… :)

Joko sinullekin alkaa tämä pimeys riittää? Minä alan ainakin olemaan aika kyllästynyt tähän kaamokseen ja sen mukanaan tuomaan saamattomuuteen. Minun piti hakea tuolta meidän rannalta pieni kuusenranka, mutta eihän siellä näe eteensä. Taidan siis siirtää sen hakemisen suosiolla viikonloppuun, kun olen seuraavan kerran kotona valoisan aikaan. Itseni tuntien olisin tuolla rantavedessä polviani myöten ja kirves olisi lammen pohjassa. Siirryn siis jatkamaan siistejä sisätöitä ja tartun siveltimeen. Yksi aika kiva taulu on ihan viimeisiä vetoja vaille valmis. Jospa saisin siitäkin otettua kuvia viikonlopun aikana…