Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Lempeää maanantaita

Heippa ja kivaa viikon ensimmäistä päivää! Täällä viikko käynnistyi sateisessa säässä. Toista se oli sunnuntaina, kun taivaalta satoi kämmenen kokoisia rättejä ja maisema oli ihanan talvinen. Kävelylenkistä ei meinannut tulla mitään, kun minä huokailin kaikkea sitä kauneutta. Niin ja päästiinpä tekemään tämän talven ensimmäiset lumityötkin. Kuten tuttavani totesi, nyt alkoi omakotitaloasujan hyötyliikuntakausi. Niin totta!

Minä ostin jo tämän talven ensimmäiset hyasintitkin. Harmi vaan, kun ne tuoksuvat sen verran voimakkaalle, että minun on pakko pitää niitä tuolla verannan viileydessä. Onneksi ilmat ovat sen verran leudot, että hyvin nuo siellä näyttävät viihtyvän.

Samoin vuoden vanha huonekuusikin tykkää majailla verannalla. Ihme, että olen saanut sen pidettyä hengissä näin kauan. Liekö syynä se, että olen kastellut sitä silloin, kun olen muistanut. Kuusen alkuperää kyseltiin Instagramin puolella. Täällä Kuopiossa niiden tarjonta on heikohkoa tai sitten itse en ole liiemmin kierrellyt eri kaupoissa kuusen perässä. Tämä on tosiaan ostettu Ikeasta vuosi sitten ja uskoisin, että niitä tulee taas tänäkin vuonna myyntiin, ellei ole jo? Kokemuksesta voin sanoa, että on kestävä yksilö.

Tajusin tässä, että marraskuun viimeinen viikko käynnistyi tänään. Syksy meni hurjan nopeasti ja tiedän, että loppuvuosi tulee menemään samalla kiireisellä kaavalla. Muutenkin joulukuu on repaleinen kaikkien pyhien vuoksi, onneksi jouluna pääsee hengähtämään hetkeksi.

Tunnelmallista maanantai-iltaa sinulle!

Ai niin, pitääpä täälläkin muistuttaa. Voitin Instagramin puolella herttaisen Virpin aloittaman #mysundayhygge -kisan ja nyt toivoisin näkeväni sinun sununtaihyggeilysi. Julkaise kuvasi Instagramissa ja lisää siihen #mysundayhygge ja sinä voit olla seuraava voittaja. Käy muuten katsomassa Storm and Clay -instagramtili, siellä on aivan huikean ihania kuvia. Silmä ja sielu lepää.